O.G.Kush - standardizovaná semínka 5ks Panacea

479 Kč 428 Kč bez DPH

Rating: 9.5/10 (4 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 19 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 19 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 19 Kč.


Panacea

5 standardizovaných semen O.G Kush od Panacea

Info

Další balení

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

O.G.Kush - standardizovaná semínka 

indoor / greenhouse zrani 55 - 60 dni jednoduchá odrůda pro začátečníky.

Tato odrůda se stala naprosto nedílnou součástí nabídky kalifornských konopných lékáren kde je ceněna několikanásobně vyšší prodejní cenou než běžné indoorové odrůdy. 

Nedostatkem původní O.G. Kush je však mnohdy velice podprůměrné množství květu, které dělalo z pěstování této odrůdy velice nelehký úkol pro pěstitele,odměněný často pouze tristním množstvím sušiny. Proto team šlechtitelů PMS přistoupil k této problematice s jasným cílem, zachovat maximum původních kvalitativních znaků a odladit nedostatky v růstu a výnosech, prostřednictvím trojité hybridizace s Landrace Afghani a následně křížením s genetikou O.G kush x Blue Satelite Breedra Steva, tak vznikla

Léčebné využití této odrůdy je nesmírně široké, a je celosvětově maximálně oblíbená u pacientů s nejrozličnějšími potřebami úlevy.

Verze
regulérní
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
uvnitř
Pomáhá při
kacheie, Anoreie
Obsah THC
THC střední 10-15%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
fifty-fifty
Výška
střední 1 - 1,5m
Genetika
Blue Satelite, Landrace Afghani
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
karyofylen, humulen