Top Dawg – feminizovaná semínka 10 ks Barney's Farm

Rating: 6.7/10 (6 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 39 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 39 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 39 Kč.


Barney's Farm

Feminizovaná semena Top Dawg jsou křížencem genetik Afghani Indica Kush a Mexican Sativa.

Info

Další balení

Popis semen

Popis feminizovaných semínek Top Dawg je přejat od oficiálního výrobce Barney's Farm. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Top Dawg feminized semínka konopí od Barney's Farm

Nejlepší semínka marihuany Top Dawg vznikla křížením genetik Afghani Indica Kush a Mexican Sativa. Tato semena marihuany jsou vhodná k pěstování indoor i outdoor a dorůstají do výšky 60-70 cm.

Genotyp odrůdy Top Dawg feminized

Genotyp těchto konopných semen je fifty-fifty sativa a indika. Doba květu je 60-65 dní a vytváří hutné krásné palice, které se snadno obírají. Dospělé rostliny vydávají pronikavé aroma.

Genetika semínek Top Dawg feminized

Afghani - je bohatý druh indického konopí, jehož pojmenování odkazuje na jeho geografický původ. Pěstitelé a uživatelé po celém světe si cení jeho vydatné produkce pryskyřice. Má nasládlé, příjemné, ale silné aroma a po požití se dostavuje hluboký a uklidňující stav relaxace a euforie.

MexicanOznačnením Mexican se mají na mysli druhy konopí, jež pocházejí z Mexika. Jedná se ve většině případů o konopí s dominantní sativa složkou, což je dáno zeměpisnou polohou a klimatem Mexika. Mexican druhy mívají hliněné aroma s prvky tabáku a dehtu.

 

Detaily odrůdy Top Dawg

Genotyp: 50% indica, 50% sativa

GenetikaAfghani Indica Kush x Mexican Sativa

Doba květu: cca 9 týdnů

Výnos: indoor 500 g/m² 

THC: 19%

CBD: 1,2%

Ocenění: HTCC 1. místo

Terpeny obsažené v Top Dawg

terpinolenTerpinolenPro terpinolen je typické výrazné bylinné aroma, vyskytuje se v šalvěji a rozmarýnu. Díky jeho příjemné vůni se využívá především v kosmetickém průmyslu a přidává se nejčastěji do mýdel, sprchových gelů nebo parfémů. Vzhledem k jeho bylinno-citrusovému aroma účinně odpuzuje hmyz a je tak využíván jako repelent. Terpinolen má ale také další vlastnosti jako jsou třeba zklidňující účinky, které napomáhají kvalitě spánku a celkové psychické pohodě.

limonenLimonenLimonen je jeden z nejrozšířenějších terpenů, díky citrusovému aroma a antioxidačním účinkům se používá jako podpůrná léčba při dýchacích potížích. Vyskytuje se především v citrusových slupkách plodů, jako jsou citrony, pomeranče, grapefruity nebo mandarinky. Je to velmi silný antioxidant s antivirovými účinky a schopností zmírňovat náhlé negativní projevy cukrovky.

karyofylenKaryofylen Pro karyofylen je typická pepřová vůně s dřevitými tóny, díky této kombinaci působí velmi svěže. Soustřeďuje se především v hřebíčku, skořici, bazalce nebo černém pepři. Disponuje protizánětlivými účinky a pomáhá tak při léčbě zánětů horních a dolních dýchacích cest.

pinenPinenTento terpen je charakteristický především vůní lesa, bazalky a rozmarýnu a má velmi výraznou a svěží vůni bylin. Má protizánětlivé účinky a z důvodu jeho svěžesti je oblíbený v aromaterapii při léčbě astmatu. Dokáže předejít infekci a díky jeho inhalaci se do plic dostává větší množství čerstvého vzduchu.

ocimenOcimenOcimen můžeme najít především v bazalce. Tento terpen je pro rostliny nesmírně důležitý, neboť jej využívají jako obranný mechanismus proti napadení škůdci. Využívá se k výrobě parfémů díky svému jemnému květinovému aroma. Má protizánětlivé a protiplísňové schopnosti a přispívá k léčbě kožních problémů.

ukazatel thc

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD střední 1-5%
Umístění
uvnitř
Pomáhá při
alzheimer
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
indika
Výška
malá do 1 m
Výnos
střední výnos
Genetika
Mexican
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
HTCC 1.Místo
Terpeny
terpinolen

Zákazníci také koupili