Botafumeiros – feminizovaná semínka 3 ks Sweet Seeds

15,5 € 15,5 € 13,9 € bez DPH

Rating: 7.1/10 (19 hlasov)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 15 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 15 points , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,6 €.


Sweet Seeds

Ďalšie balenie

Popis semen

Opis tovaru je prebratý od výrobca danej krajiny. Pri súčasných platných zákonoch SR má tento tovar obmedzené použitie a slúžia výhradne pre zberateľské účely. (viac)

Odrůda vyšlechtěná z především sativního genetického výběru s vysokým výnosem, přizpůsobená jak indoor tak i outdoor pěstování. Dlouhou dobu květu této odrůdy, kolem 10 týdnů, bohatě kompenzuje její rychlý růst, vysoký výnos a průběžné tloustnutí palic, které pokrývají větve a zvětšují její objem po celou dobu kvetení. Vzhled a struktura těchto rostlin je typická pro rostliny s převažující sativní genetikou asijských předků a Haze- dlouhé lodyhy a dlouhé výhonky, velká zdatnost a urychlený růst, přičemž při outdoor pěstování v půdě mohou dorůstat až 3 metrů. Tyto rostliny jsou také přizpůsobené požadavkům indoor pěstování a jsou vhodné pro SCROG nebo navazování výhonků. Výnos palic je vzhledem k převážně sativnímu původu značný, během kvetení se výhonky mění v dlouhé tloustnoucí palice obalující se květy se skvělou a aromatickou pryskyřicí. Vůně, kterou tyto květy vydávají, jsou především kořeněné a připomínající kadidlo, přičemž některé rostliny poskytují i anýzové tóny. Tato rostlina účinkuje vesele, stimulačně a tříbí smysly. Vhodná pro pěstování ve vlhkém podnebí, neboť je odolná vůči napadení plísněmi. Technické údaje: Indica / Sativa: 25-75% Výnos indoor: 400-600 g/m2 Výnos outdoor: 400-800 g/rostl. Sklizeň indoor: 10 týdnů Sklizeň outdoor: půlka až konec října

Verzia
feminizované
Obsah CBD
CBD nízky do 1%
Pomáhá pri
kacheie
Umiestnenie
vonku, vnútri
Dĺžka kvetu
dlhá 10+ týždňov
Obsah THC
THC stredný 10-15%
Genotyp
sativa
Výška
stredná 1-1,5m
Genetika
Haze
Výnos
stredný výnos
Typ kvitnutia
samonakvétací
Náročnosť
stredná náročnosť
Ocenenie
bez ocenenia
Terpeny
ocimen, terpinolen, linalool

Ďalej v ponuke