Cheese semena

Druh: hybrid

Cheese spadá do kategorie hybridních druhů konopí. Většinou s převažující indica složkou (poměr sativa/indica složek se může u rostlin lišit dle způsobu šlechtění). Tento druh obsahuje průměrně asi 14,5 % THC.

Cheese byl poprvé vyšlechtěn v 80. letech 20. století ve Velké Británii a pochází z genetické linie Skunk no. 1. Má nápadné kyselé aroma, které silně připomíná čedar, proto nese název Cheese („sýr“).

Účinky a vlastnosti Cheese

Cheese je nejčastěji vyhledáván uživateli pro své uklidňující účinky (záleží ovšem na poměru sativa/indica složky).

Dokáže dobře odbourávat stres, napětí, působí pozitivně i při léčbě depreseCheese je vhodný například při problémech s různými bolestmi či nespavostí. Způsobuje pocity štěstí a euforie a je ideální na večerní užití pro dobrou relaxaci a uvolnění. Některým uživatelům může Cheese pomoct při problémech s bolestmi hlavy nebo při potížích s příjmem potravy.

Negativní vlastnosti

Sucho v ústech, vyprahlost očí. Někdy může způsobit paranoiu nebo závrať.

  • Grid
  • List

Tento světoznámý krasavec vznikl ve Spojeném království. Zajímavé na něm je to, že se jedná o vzácný ženský fenotyp Skunk 1. Indika zde převažuje v 80%. Obsah THC se drží v běžných hodnotách - takže kolem 20%.

Cheese doslova překypuje silnými pocity radosti, štěstí a euforie. Ty doplňuje nával kreativity a uvolněnost. Může se ale objevit i ospalost či lenost.

Tuto odrůdu vyhledávají především pacienti trpící stresem a úzkostnými poruchami. Stejně jako mnoho jiných, tak i Cheese ulevuje od chronických bolestí, nespavosti a zvyšuje chuť k jídlu.

Jako nežádoucí účinky se mohou objevit rudé oči, suchost v ústech, paranoia nebo malátnost.