Semínka Fast Buds

Zakládání této seedbanky bylo tak trochu shodou náhod a okolností, ale v roce 2012 Fast Buds konečně vydaly svých prvních 5 samonakvétacích genetik: Crystal Meth, G14, Mexican Airlines, Northern Express a C4matic.


Fast Buds jsou unikátní také svým původem - pochází z Ameriky. Americká genetika byla pro evropské pěstitele něčím zcela novým. V roce 2014 se genetiky FB poprvé dostaly i do EU. Patří tedy spíše mezi mladší, za to pořádně ambiciózní seedbanky.


Rok 2015 byl jedním z nejdůležitějších v historii Fast Buds. Portfolio semen marihuany značky Fast Buds se rozšířilo o naprostou bombu - světový autoflower bestseller s názvem Girl Scout Cookies Auto. Další, avšak již známější, novinkou byla Gorilla Glue Auto v roce 2016, která se během několika měsíců stala obrovským úspěchem a dodnes je považována za nejprodávanější autoflower všech dob. V roce 2019 se odrůda Blackberry Auto umístila na 1. místě soutěže Autoflower Cup v americkém Oregonu.


UPOZORNĚNÍ: Pěstování konopí za účelem získání drogy je protizákonné. Semínka rostlin Cannabis jsou určena výhradně ke sběratelským účelům. Jakékoli zneužití může být v rozporu se zákonem.

  • Grid
  • List
Showing 25 - 36 of 60 items