Zkittlez semena marihuany

Zkittlez, také známý jako „Skittles“, „Skittlz“ a „Island Skittles“ je kmen dominantní indika marihuany vyšlechtěný z oblíbené ovocné indicy Grape Ape a pikantní sativy Grapefruit, který je křížen s jiným nezveřejněným kmenem. Tento kmen s příchutí bonbónů byl vyšlechtěn 3rd Gen Family a Terp Hogz.

Zkittlez vyhrál 1. místo na Emerald Cupu 2016 a umístil se v několika Cannabis Cupech v San Franciscu a Michiganu. Tento kmen vytváří mohutné palice, které explodují ve spektru světle zelených odstínů a vyzařují sladkou tropickou směs ovocných chutí.

Obsah THC v Zkittlez byl naměřen mezi 15 % a 23 %.

Stejně jako jeho jmenovec, i tento kmen vám nabízí příležitost ochutnat duhu - ale jak se ukázalo, Zkittlez vám také umožní vidět duhu. V závislosti na fenotypu se silné a robustní květy rostliny objevují v různých zelených a fialových barvách, se zářivými oranžovými chloupky (nebo pestíky) posypanými po celém těle. Nápadné fialové odstíny jsou výsledkem vysokých koncentrací antokyanových pigmentů. Zastřižené pupeny mají charakteristickou indikovou strukturu, těsně a hustě nacpané, s drobnými listy. Nakonec poprašek zakalených bílých trichomů zajišťuje lepivost i psychoaktivitu. Jeho vůně je místem, kde Zkittlez opravdu září. Když jsou květy Zkittlez správně usušeny, vydávají druh sladkokyselého funku. Druhý závan odhaluje o něco výraznější tóny bobulí a citronu.

Barva rostliny je určena pigmentací, zatímco její chuťový profil je určen terpeny.

Pokud chcete zvýraznit fialové odstíny poupat, můžete vystavit své plodiny chladným (ale ne mrazivým) nočním teplotám těsně před začátkem květu. Doba květu Zkittlez může být kdekoli mezi 8. a 10. týdnem.

Terpenový profil:

V odrůdě jsou dominantní terpeny Humulen, Limonen a Myrcen.

  • Grid
  • List