Outdoor Family - Rodiny konopí

Kvalita a odolnost odrůd konopí outdoor je výsledkem desítek let zkušeností. Všechny odrůdy jsou pečlivě vybírány, vyvíjeny a šlechtěny pro venkovní prostředíOutdoorové odrůdy jsou silné, velmi produktivní, odolné vůči plísním a chorobám a dobře se uplatní i v chladném severoevropském podnebí. Odrůdy budou dobře růst i ve sklenících. Uvedené informace platí pro podmínky střední Evropy. Skleníky vybavené zatemňovacími žaluziemi mohou zrání některých genetik urychlit. Se samonakvétacími rostlinami je možné sklízet více sklizní za rok.

Outdoor Family

Přečtěte si více »

  • Grid
  • List

Jaké jsou venkovní odrůdy konopí ?

Outdoorové kmeny konopí úspěšně rostou venku v zeměpisných šířkách podobných těm středoevropským. Jedná se o specializované genetické odrůdy, které byly shromážděny a vylepšeny selektivním šlechtěním. Jsou houževnaté a odolné, mnohem odolnější vůči náročnému venkovnímu počasí než většina kmenů konopí. Ve sbírce konopných kmenů outdoor najdete jak samonakvétací semena, tak feminizovaná (i regulární) semena s fotoperiodou. V nabídce indikasativa a hybridních outdoorových genetik si vybere každý!

Kupte si semena konopí pro outdoor online

Kolekce semen konopí outdoor využívá pouze ty nejlepší genetiky, které prokázaly odolnost pro venkovní pěstování v severních evropských zeměpisných šířkách. Mnoho z těchto kmenů získalo konopné poháry. Některé z těchto osvědčených genetik mají tisíce opakovaných odběratelů po několik desetiletí.

Nejlepší feminizovaná semena konopí outdoor

Pokud hledáte nejlepší feminizovaná semena konopí outdoor, jste na správném místě. Kolekce outdoorových semen obsahuje vítěze konopných pohárů, některé legendární klasiky a některé skvělé nové genetiky. Všechna jsou dostatečně odolná i v severních evropských zeměpisných šířkách.

Frisian Dew

Frisian Dew je stálým bestsellerem v kolekci semen outdoor a dokáže přežít v náročných klimatických podmínkách, kde by většina jiných odrůd nepřežila. Krásná venkovní odrůda, často s růžovo-fialovými odstíny.

Passion #1

Tato klasická venkovní odrůda využívá osvědčenou genetiku California Indica, která pochází ze 70. let minulého století. Semena Passion #1 mohou dosáhnout výšky až 3 m s četnými bočními větvemi. K dispozici jsou také jako semena regular.

Frisian Duck

Frisian Duck je jedinečný holandský venkovní kmen konopí. Má stabilizovanou přirozenou deformaci listů, která vytváří neobvyklý tvar listů ve tvaru jako kachní stopa. Je to dokonalý holandský outdoorový kmen pro ty, kteří chtějí přirozené skryté maskování. Kolem Frisian Duck můžete projít přímo a ani si neuvědomíte, že jde o konopí. K dispozici také v semenech samonakvétacích rostlin jako Auto Duck.

Nejlepší samonakvétací semena konopí outdoor

Semena samonakvétacího konopí rostou venku přibližně 100 dní (nebo o něco déle) v severoevropských zeměpisných šířkách. To je přibližně polovina doby, kterou potřebuje fotoperiodický venkovní kmen. To znamená, že semena samonakvétacího konopí mohou přes léto růst téměř kdekoli venku. 

Auto Mazar

Oblíbená odrůda samonakvétacích rostlin! AutoMazar využívá výkonnou genetiku Afghani Kush. Původní genetika Mazar má legendární odolnost a spolehlivě houževnaté palice. Dále třeba Auto Power Plant nebo Auto Orange Bud z kolekce Orange family.

Nejlepší regular semena konopí outdoor

Všechna regular semena konopí z kolekce outdoor dávají vzniknout potomstvu, které je zhruba z 50 % samčí a z 50 % samičí. Jsou oblíbená u oldschool pěstitelů a u těch, kteří rádi produkují vlastní semena a křížence.

Durban Poison

Semena Durban Poison jsou oblíbená u zákazníků již mnoho let. Tato plně osvědčená semena konopí sativa outdoor jsou dostatečně odolná a rostliny Durban Poison jsou enormních rozměrů.

Hollands Hope

Hollands Hope je dalším vítězem Cannabis cupu. Jedná se o silnou a kompaktní indiku, která je velmi vhodná do proměnlivého klimatu s vlhkým a chladným pozdním létem.

Shaman

Shaman je silně výnosná sativa, která často vytváří fialové květy, zejména v chladnějším venkovním klimatu. Genetika pochází z Purple #1 x Skunk, genetika Skunk zajišťuje, že se jedná o velmi snadnou rostlinu.

Na co se zaměřit u venkovních odrůd konopí?

Klíčovou vlastností nejlepších konopných semen outdoor je odolnost vůči dlouhodobému špatnému venkovnímu počasí. 

Jaká je průměrná doba kvetení semen outdoor?

Na severní polokouli dosahuje většina odrůd outdoor zralosti kolem konce září nebo začátku října.

Lze všechna semena outdoor mít i v interiéru?

Genetika outdoor semen konopí byla vytvořena a stabilizována během mnoha let venkovního pěstování. Každý rok byli vybráni a zkříženi nejlepší jedinci z venkovního pěstování. Tento proces se mnohokrát opakoval. Semena lze mít i v interiéru, ale genetika byla vyšlechtěna speciálně pro venkovní podmínky.

Rodiny konopí

Afghani Kush Family Blue Family Konopí bohaté na CBD Klasické oldschool odrůdy konopí Outdoor rodiny konopí Vysoká nadmořská výška rodina konopí Latinská Amerika rodina konopí Rodina konopí Orange Rodina konopí Skunk USA Special genetiky rodiny konopí Speciální kanabinoidy rodina konopí