Dutch Passion

Společnost Dutch Passion byla založena v roce 1987 po mnoha pokusech o dovoz semen konopí. Její aktivita ale začala daleko dříve, už v roce 1972. V současné době je Dutch Passion lídrem mezi semennými bankami. Dutch Passion, v překladu Holandská vášeň, vyvinula za svou existenci řadu vynikajících odrůd marihuany. mazi ty nejznámější patří Power Plant, Orange Bud, Blueberry, Blue Moonshine, Strawberry Cough, Mazar, Euforia a Passion # 1. V roce 1996 začala Dutch passion jako první společnost s testováním semena na obsahy THC a CBD. 

 

Po pokusech, které začaly v roce 1992 a v roce 1998, představila nozozemská Dutch Passionjako první tzv. feminizovaná semena marihuany. Našlechtěné odrůdy marihuany, které dorůstají pouze samičího pohlaví. 

 

Klíčivost semen

Semena Dutch Passion jsou vysoušena na stabilní vlhkost 30%. To je hlavním faktorem pro dobrou životaschopnost semen. Takto je lze uchovávat v lednici při 6 stupních Celsia a semena si tak udrží klíčivost 90-95% po dobu 5-6 let. 

O čem píšeme

Obal semen

  • Obaly jsou navrženy a vytvoženy ze speciální folie pro zachování dobré klíčivosti.
  • Jsou hermeticky uzavřeny a obsahují vždy pouze originální semena Dutch Passion

KOMPLETNÍ nabídka Dutch Passion

  • Články z kategorie THC a CBD, Semenné banky mají pouze informační charakter. Nemají za cíl vybízet k pěstování ani šíření konopí jako drogy, ale vytvářet osvětu léčebného konopí.

Vydáno: 09/03/11