5 slavných celebrit, které podporují konopí

Dnes vám představíme 5 celebrit, o kterých by vás možná nenapadlo, že by mohli stály na straně rozvoje konopného průmyslu. Buď mají přímou zkušenost s konopou, nebo vyjadřují její skutečnou podporu. Kdo to tedy je? Jsou to umělci, politik ale i sportovec. A určitě je všichni znáte.

 

Slavné osobnosti, o kterých možná nevíte, že mají pozitivní názor na konopí

Jsou výrazně a méně výrazně osobnosti, pokud jde o konopí. Za výrazné můžeme bezpochyby označit například Boba Marleyho, který o marihuaně nejen zpíval, ale i ji pravidelně užíval. Potom jsou zde osobnosti, které mají velký společenský i sociální vliv a zastávají různé pozice. Jde o politiky, umělce, zpěváky či sportovce. Mezi těmito lidmi se také najdou jednotlivci, kteří stojí na straně legalizace konopí. Zajímá vás o koho jde? Tak se pojďme s nimi „seznámit“.

1.) Madonna

Madonna

Celosvětově uznávanou a talentovanou zpěvačku Madonnu nemusíme asi nějak extra představovat. Na umělecké scéně se pohybuje několik desítek let a neustále dosahuje velkých úspěchů. Madonna se nedávno v jednom rozhovoru přiznala, že si zvykne dát konopný joint, který používá zejména k psychickému uvolnění. Rozruch v souvislosti s konopí udělal i Madonnin syn, který byl zatčen za přechovávání marihuany v Londýně. Zpěvačka mu však jako správná máma vyjádřila podporu.

2.) Barack Obama

Barack Obama

Kdo by neznal bývalého prezidenta Spojených států Baracka Obamy. Velkou přízeň lidí si získal nejen přirozeným vystupováním, humorem, ale i jeho názory na konopí. Barack Obama měl první zkušenost s konopí již na střední škole, kdy ji aktivně kouřil a dokonce používal metodu úplné absorpce, která zadržuje kouř v plicích. Během svého prezidentského období sice konopí už neužíval, ale otevřeně podporoval zavedení léčebné konopí ve zdravotnictví, a také odpuštění trestů za měkké drogy.

3.) Sting ze skupiny The Police

Zpěvák Sting

Gordon Matthew Thomas Sumner alias Sting je frontmanem ve známé skupině The Police. Poprvé vyjádřil svůj názor na konopí v roce 2010. Udělal to nenásilnou a přátelskou formou tak, že napsal krátký článek do novin. Článek nesl hlavní myšlenku, jejímž prostřednictvím Sting vyjádřil nespokojenost s nedostačující dostupností konopných produktů. O něco let později, veřejně prohlásil, že sem tam si zakouří marihuanu, zejména na podporu kreativity při psaní songů.

4.) Morgan Freeman

Herec Morgan Freeman

Morgan Freeman vyzdvihuje konopí zejména kvůli jednomu důvodu, a to takovému, že konopné produkty mu výrazně pomohly při fibromyalgii. Jedná se o chronickou poruchu, při které vzniká silná bolest více částí těla, navzdory slabému tlaku na daná místa. Freeman se již několik let pravidelně účastní konopných akcí, podporuje legalizaci konopí a vyzdvihuje konopí zejména pro léčebné účely. Je skvělé vidět lidi, kteří s přibývajícím věkem nezůstávají kontroverzní, ale přiklánějí se i novým možnostem. Přesně takový je slavný herec a režisér Morgan Freeman.

5.) Michael Phelps

Michael Phelps
Atletický šampion Michael Phelps patří k nejvíce oceňovaným olympijským plavokům. Za svůj život dosahuje neuvěřitelné sportovní úspěchy. Kouření konopí mu trošku zamíchalo karty, neboť v roce 2009 byl přichycen na snímek, jak kouří s kamarádem jointa. Tato skutečnost neušla médiím, a Michael měl kvůli tomu určité problémy a přišel o hlavní sponzory. Postupem času se však na skandál zapomnělo, a Michael si nadále žije svůj život. Každopádně, konopí nikdy nenadužíval, jen si ji někdy dopřál ve volném čase.

CBD oleje a tinktury

I když se to tak nemusí zdát, vidíme, že někteří známí jednotlivci zastupují legalizaci konopí, aniž by to na sobě dali nějak znát. Tento fakt pak vyvolává ještě o něco větší překvapení. Pokud i vy upřednostňujete konopné produkty, před jinými doplňky stravy, můžete si vybrat z naší široké nabídky.

  • Články z kategorie Aktuální témata mají pouze informační charakter. Nemají za cíl vybízet k pěstování ani šíření konopí jako drogy, ale vytvářet osvětu léčebného konopí.

Vydáno: 02/27/23
(Aktualizováno: 02/27/23)