Novinky pro rok 2015

Co je nového na Semena-marihuany.cz? 

  • Responzivní web - nakupujte poholdně i přes tablet a telefon.
  • Zabezpečené připojení - prohlížení webu i údaje zákazníků jsou nyní lépe zabezpečeny a to 128-bitovým širováním. 
  • 300 výdejních míst - zboží si můžete vyzvednou na jednom z výdejních míst Zásilkovny, DPD nebo poštovního automatu v Česku i na Slovensku. 
  • Vylepšené hledání - semínka můžete filrovat i podle nemoci, na kterou se konopí používá. Nebo třeba účinku a příchuti. 
  • Bitcoin - za nákup můžete zaplatit i virtiální měnou Bitcoin.
  • Humboldt - nová seedbanka v nabídce, celá nabídka Humboldt Seeds Organization. Plus více balení stávajících seedbank.

V roce 2015 chceme více zabezpečit vaše údaje. Proto je celá komunikace s webem i jeho procházení zabezpečeno certifikátem. V nadcházející sezoně chceme dbát ještě více na soukromí zákazníků. Zároveň nás teší, že jsme na konci roku 2014 získali prestižní zlaté logo Ověřeno zákazníky podle hodnocení heureky. Jsme rádi, že vás je už tolik. 

Protože chceme stále zlepšovat služby, rozšířili jsme i časy online podpory na webu. Mimo pracovní dny se můžete ptát i ve večerních hodinách, od Neděle do Středy, od 19:30 do 21:30. Chápeme, že přes den si řada z vás nemá čas a proto jsme vám k dispozici i ve večerních hodinách. V potvrzení objednávky pak najdete telefon přímo na osobu, zodpovědnou za odbavení vaší zásilky.

O čem píšeme

Díky za důvěru

a těšíme se s vámi na novou sezonu 2015

Tým Semena-marihuany.cz

seedbanka Humboldt, nové filtrování, 300 výdejen, platba Bitcoiny, 128bit šifrování, responzivní design: novinky 2015 http://t.co/jF61zgCYW7

— Semena-marihuany.cz (@semenamarihuany) January 18, 2015

  • Články z kategorie Aktuální témata, Semenné banky mají pouze informační charakter. Nemají za cíl vybízet k pěstování ani šíření konopí jako drogy, ale vytvářet osvětu léčebného konopí.

Vydáno: 01/01/15