Super Skunk semena

DruhCannabis indica

Super Skunk vznikl zpětným křížením klasického modelu Skunk #1 (Skunk n.1) s Afghani modelem, od něhož přebírá robustní strukturu. Květy jsou velmi hutné a objemné. Super Skunk je charakteristický svým štiplavým aroma s překvapivě sladkou chutí.

Účinky a vlastnosti Super Skunk

Super Skunk poskytuje výrazné relaxační účinky pro celé tělo. Je skvělým řešením pro uživatele, kteří potřebují uvolnit stres a napětíSuper Skunk způsobuje intenzivní pocity euforie, radosti a relaxace. Působí také výborně na depresi a bolest. V některých případech je vhodný i na problémy s nespavostí nebo při potížích s příjmem potravy.

Negativní účinky

Pocit vyprahlosti v ústech, méně očích. Ojediněle paranoia či závrať.


  • Grid
  • List

Super Skunk je silná hybridní genetika od semené banky Sensi Seeds. Tento kříženec v sobě kombinuje klasický Skunk#1 spolu s afghánskými indikami. Je to lehce dominantní Cannabis Indica. THC v pryskyřici může dosáhnout až 28% a CBD se pohybuje okolo 2,5%. V dospělosti má rostlina této odrůdy robustní a četné květy, které se barví do tmavě zelené a někdy i žluté či červené barvy.

Terpenové spektrum

Co se týče spektra terpenů, tak zde dominuje pinen, limonen, karyofylen a myrcen.

- Pinen má protizánětlivé účinky na mozek a může zlepšit koncentraci. Nachází se převážně v borovém jehličí.
- Limonen se přirozeně nachází v citrusových plodech. Má anti depresivní účinky.
- Karyofylen má protizánětlivé účinky na svaly a vnitřnosti. Můžeme ho nalézt v pepři.
- Potenci této odrůdy zesiluje myrcen, který působí synergicky s THC. Má vůni jako směs tropického ovoce.

Léčebné účinky Super Skunk

Pacienti tuto odrůdu nejčastěji používají na úlevu od fyzické bolesti. Hodí se na úlevu od symptomů chemoterapie. Někteří ji používají jako lék na úzkosti a stres. Dále tvrdí že může pomoct na potíže se spánkem. Údajně zlepšuje i chuť k jídlu.

Nežádoucí účinky mohou zahrnovat

Nejčastěji si pacienti stěžují na sucho v ústech a suché oči. Při nesprávném dávkování se může objevit závrať nebo dokonce úzkost. Ve vzácných případech si někteří pacienti stěžují na paranoiu.

Super Skunk je extrémně potentní odrůda určena spíše pro zkušenější pacienty, avšak při správném dávkování ji mohou užívat i začátečníci.