Lowryder n.1 semena

Druh: hybrid

Lowryder je hybrid, jež vznikl zkřížením druhu Northern Lights s druhem William’s Wonder. Tento druh je velmi odolný a dokáže přežít i nepříznivé podmínky a klimata, z tohoto důvodu se stal populárním v zemích jako je Kanada nebo Finsko. Lowryder květiny dorůstají oproti jiným druhům do velmi malé výšky. Udává se, že běžně nebývá rostlina vyšší než 40 centimetrů.  Je proto vhodným druhem pro pěstování na balkoně, terase a podobně. Květy jsou malé s kuželovitým tvarem. Aroma Lowryder má jemný stromově-hliněný nádech.

Účinky a vlastnosti Lowryder

Lowryder je vhodný pro uklidnění, meditaci a introspekci. Pomáhá zmírňovat stres, napětí a uvolňuje od úzkostí. Uživatelé jej vyhledávají na problémy při depresích nebo při PTSD. Lowryder vyvolává příjemné pocity radosti, dobré nálady a dostavuje se relaxace svalů a mysli.

Negativní účinky

Vyprahlost úst, někdy očí. Může se objevit bolest hlavy.

  • Grid
  • List

Lowryder je bezesporu hvězdou a pramatkou všech kvalitních autoflower (samonakvétacích) modelů konopí po celém světě. Vynález hybridu Lowryder odstartoval éru samonakvétacích modelů a navždy změnil celou konopnou scénu.

Lowryder – průlomový autoflower

Šlechtitelé, kterým můžeme dnes za dostupnost genetiky Lowryder vděčit, se o vývin tohoto unikátu snažili po více než 30 let. Nejprve došlo ke křížení nejkvalitnějších rostlin legendární Northern Lights spolu s mexickou varietou konopí Mexican Ruddy. Jakmile zahradníci do genetického mixu přispěli modelem William’s Wonder, bylo jasné, že tohle je to pravé.

Lowryder – efekty odrůdy

Lowryder se rychle stal oblíbenou volbou pacientů, kteří vyhledávají spíše cerebrální účinky psychického rázu. Jedná se o model vhodný pro léčbu:

ADHD
- Poruch soustředění
Chronické únavy
Úzkosti
Stresu
Deprese


Rekreační uživatelé si v případě užití Lowrydera chválí zejména kvalitní efekty vhodné pro aktivní dny, ale i chvíle introspekce a meditace.