Hash Plant semena

Druh: Cannabis indica

Hash Plant je druhem indica konopí, který pochází z modelů Northern Lights a Afghani. Květy Hash Plant jsou husté a hojně pokryté pryskyřicí. Tento druh obsahuje v průměru 10 % THC. Hash Plant má velmi krátkou dobu růstu (asi 40 – 45 dní), jeho aroma je ostře sladké s hliněným nádechem.

Účinky a vlastnosti Hash Plant

Hash Plant má uklidňující účinky a je proto vhodný na večerní a noční užití. Využíván bývá na problémy s nespavostí a na utišení bolesti. Po jeho užití se dostavuje relaxace a uvolnění, dokáže ulevit od stresu, napětí a úzkosti. Hash Plant pomáhá například při Crohnově chorobě nebo lidem, kteří trpí ADHD/ADD.

Negativní účinky

Sucho v ústech. V některých případech může způsobit závrať.

  • Grid
  • List

Hash Plant je odrůdou marihuany, která se stala bezmála ikonickou.

Historie odrůdy Hash Plant

Hash Plant je doslova modelem old schoolových příznivců léčebného konopí. Genetika strainu Hash Plant se datuje až do roku 1980, kdy díky skupině šlechtitelů nacházejících se na severozápadním pobřeží USA spatřily bohaté trichomy Hash Plantu první světlo světa.

Hash Plant v podání Sensi Seeds

Dnes je již optimalizovaná verze Hash Plantu celosvětově dostupná díky mistrné práci šlechtitelů holandské legendární Seed banky Sensi Seeds. Sensi Seeds se během finální tvorby komercializované genetiky Hash Plantu rozhodli využít krosu mezi Hash Plantem a neméně proslulou indikou Northern Lights #1. Finální Hash Plant je bezesporu obrovským úspěchem, který nejenže v sobě nese vše důležité z old skoolového Hash Plantu, jedná se i o výherce mnohých ocenění a Cannabis cupů.

Hash Plant – typická Indika

Jakožto naprosto typická Indika odrůda je Hash Plant často k vidění v rukou pacientů, kteří se léči například z: