Garlic Bud semena

Druh: Cannabis indica

Garlic Bud byl vyšlechtěn v 90. letech 20. století.

Je to konopí s převažující indica složkou, jehož genetika má původ v modelu Afghani. Aroma Garlic Bud je kysele pronikavé s nádechem chemie a hlíny.

Účinky a vlastnosti Garlic Bud

Garlic Bud je model s uklidňujícími účinky. Je vhodný při potížích s nespavostí nebo při potížích s různými druhy bolestí. Garlic Bud je ideálním druhem na relaxaci a uvolnění. Působí pozitivně proti napětí a stresu a podporuje chuť k jídlu, využívá se tedy i při potížích s příjmem potravy.

Negativní vlastnosti

Vyprahlost (úst, očí).


  • Grid
  • List

Garlic Bud je výtvorem dnes již světově proslulé semenné banky Sensi Seeds. Garlic Bud přišla na svět díky silnému spojení genetik konopí pocházejících z Afghánistánu. Logicky se tedy jedná o velmi dominantní Indika odrůdu konopí. Garlic Bud má specifické aroma zralých květů, které jsou plné kořenitého medicínského terpenu karyofylenu, který se mimo konopí vyskytuje i v určitých druzích pepře a dalších koření.

Léčebné využití odrůdy Garlic Bud

Účinkem se Garlic Bud řadí k typicky cerebrálně působícím modelům léčebného konopí. Mezi naprosto nejčastější využití odrůdy Garlic Bud mezi pacienty patří: