Chem Dawg semena

Druh: hybrid

Chemdawg patří do skupiny hybridních druhů konopí. Vznikl postupným křížením různých modelů a v jeho genetické linii se vyskytují například druhy Nepalese či Thai.

Chemdawg patří k druhům s dominující indica složkou, i když poměr složek sativa/indica bývá většinou vyvážený (55 % indica, 45 % sativa). Chemdawg je charakteristický svým ostře čpícím aroma nafty s lehkými podtóny hlíny.

Účinky a vlastnosti Chemdawg

Chemdawg je díky vyváženým hodnotám složek sativa a indica vhodný pro širokou škálu uživatelů.

Vyvolává pocity radosti, euforie, povznesení a podporuje kreativitu. Uvolňuje od stresu a napětí a pomáhá při léčbě deprese.

Některým uživatelům může Chemdawg pomoct při bolestech, při potížích s nespavostí nebo nevolnosti. Podporuje rovněž chuť k jídlu, proto je vhodným i při problémech s nechutenstvím.

Negativní vlastnosti

Vyprahlost úst a očí. Ojediněle úzkost či paranoia.

  • Grid
  • List

Hybridní legenda jejíž genetická historie není úplně jasná. Obecně je ale dáno, že vznikla díky spojení sativy thajského a nepálského původu. Obsah THC se pohybuje mezi 15 až 20%.

Chem Dawg nabízí silné účinky ovlivňující mozek, které jsou velmi nápomocné a cenné v léčbě zdravotních problémů spojených se stresem, úzkostmi a dokonce i PTSD. Bylo dokázáno, že tato odrůda poskytuje úlevu od bolesti a migrén.

Všechny tyto pozitivní účinky ale mají i negativní stránku. Přílišný tlak na mozek vás nutí až moc přemýšlet, což může vést k šílené paranoie.