Cheese

  • Cheese

Druh: hybrid

Cheese spadá do kategorie hybridních druhů konopí. Většinou s převažující indica složkou (poměr sativa/indica složek se může u rostlin lišit dle způsobu šlechtění). Tento druh obsahuje průměrně asi 14,5 % THC.

Cheese byl poprvé vyšlechtěn v 80. letech 20. století ve Velké Británii a pochází z genetické linie Skunk no. 1. Má nápadné kyselé aroma, které silně připomíná čedar, proto nese název Cheese („sýr“).

Účinky a vlastnosti Cheese

Cheese je nejčastěji vyhledáván uživateli pro své uklidňující účinky (záleží ovšem na poměru sativa/indica složky).

Dokáže dobře odbourávat stres, napětí, působí pozitivně i při léčbě deprese. Cheese je vhodný například při problémech s různými bolestmi či nespavostí. Způsobuje pocity štěstí a euforie a je ideální na večerní užití pro dobrou relaxaci a uvolnění. Některým uživatelům může Cheese pomoct při problémech s bolestmi hlavy nebo při potížích s příjmem potravy.

Negativní vlastnosti

Sucho v ústech, vyprahlost očí. Někdy může způsobit paranoiu nebo závrať.

přidej komentář

Zboží k článku

Komentáře

Od:Koment:
Jiří Hrazdíra
2016-03-17

Mám zkušenosti s Cheesem od Dinafem a byl jsem nad míru spokojený. Rostlina produkuje velké tyčící husté palice v krátkém období do 60 dnů. Ideální pro ty, co chcou velké výnosy v malém prostoru

Přidat vlastní komentář


  • Články z kategorie Katalog modelů mají pouze informační charakter. Nemají za cíl vybízet k pěstování ani šíření konopí jako drogy, ale vytvářet osvětu léčebného konopí.