Black Domina semínka

Black Domina je druhem indica konopí (95 % indica, 5 % sativa).

Tento druh se vyznačuje vysokým obsahem THC, v průměru se udává asi 18 %.

Black Domina je model, který vznikl křížením čtyř indica druhů konopí – Afghani, Northern LightsHash Plant a Ortega. Není příliš vhodný k venkovnímu pěstění, nejlépe se mu daří ve vnitřním prostředí s dostatkem vláhy.

Rostliny mívají sytou, tmavě zelenou barvu. Aroma Black Domina má ostře pronikavé aroma s hliněným nádechem.

Účinky a vlastnosti Black Domina

Black Domina má silné uklidňující účinky, je proto vhodným modelem na večerní užití. Nejčastěji je využíván na problémy s nespavostí, bolestmi, svalovými křečemi apod.

Black Domina je skvělým modelem na relaxaci, upokojení a uvolnění od stresu a úzkosti. Potlačuje nevolnost a podporuje chuť k jídlu, proto pomáhá při poruchách s příjmem potravy.

Negativní vlastnosti

Sucho v ústech. V některých případech se může objevit závrať či paranoia.

  • Grid
  • List

Díky kombinaci všech rysů jeho rodičů: Northern Lights, Ortega, Hash Plant a Afghani SA, je tento hybrid s 95% indikou naprosto perfektní.

Black Domina
nabízí efekt plný uvolnění, který se ale „řeže“ s ospalostí. Skvěle funguje proti bolesti, stresu a depresi. Jeho využití lze nalézt i u osob trpících nespavostí či křečemi. Black Domina je díky svým účinkům uznávána mnoha doktory.

Nežádoucí účinky jsou podobné jako u jiných odrůd, tudíž se může objevit pocit sucha v ústech, který je velmi obvyklý. Paranoia, bolest hlavy či malátnost se jako vedlejší účinek vyskytuje minimálně.