Pandora - feminizovaná a samonakvétací semínka 10ks Paradise Seeds

1 179 Kč 1 053 Kč bez DPH

Rating: 6.7/10 (34 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 47 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 47 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 47 Kč.


Paradise Seeds

Do 2 týdnů u vás (do 09.04 u vás)

V současné době patří mezi nejoblíbenější samonakvétací odrůdy na světě. Jedná se o feminizovaná a autoflowering semena.

Info

Popis semen

Popis autoflowering semínek je přejat od oficiálního výrobce Paradise Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Pandora od Paradise Seeds

Pandora je novinkou mezi automaticky kvetoucími odrůdami. Není pochyb o tom, že v současné době je nejlepší automatika na světě. 

Prolíná se zde linie Afghani, Spoetnik a Sensi Star. Konopí je kompaktní s aromatickýmy pupeny. Pandora je středně velká rostlina, asi 90 cm v interiéru a 120 cm vysoká venku. 

Tato samonakvétací nebo-li autoflowering semena marihuany odrůdy Pandora, jsou jedinečné svou extra krátkou dobou květu, která často nepřesahuje 63-68 dní od vyklíčení.

Konopí produkuje pevné množství dlouhých velkých kompaktních palic, pokrytých velkou vrstvou pryskyřice. Tvar listů je ideální pro rychlou manikúru. 

Typ: 70 % Indica / 20 % Sativa / 10 % Ruderalis 

Genetika: Afghani x Spoetnik x Sensi Star

Doba květu: 60-65 dní

Výška rostliny: 90 cm (indoor), 120 cm (outdoor) 

Výnos : 400/450 g (indoor), 60-100 g/rostlina (outdoor) 

Terpeny obsažené v Pandora

 Humulen -  Jeho aroma je poměrně dost výrazné. Je ceněn zejména pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky. Díky tomu bývá tento terpen využíván při inhalaci léčebných par pro uvolnění horních i dolních cest dýchacích. Jeho schopnosti tak ocení lidé trpící častými záněty dutin, nosohltanu, průdušek  či průdušnice.

 Linalool -  Jeho vůně je levandulová. Uvolňuje svalové napětí, zmírňuje stres a celkově navracet klid do celé nervové soustav.

 Karyofylen - Má kořeněný nádech. Vhodný taktéž při potížích s dýcháním a při bolestech různeho původu. 

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Genetika
Spoetnik, Sensi Star
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
Highlife Cup 2.Místo
Terpeny
linalool

Zákazníci také koupili