Filtr semen

Zpět

Cena

160 Kč - 4530 Kč

více/méně filtrů

Semena s genetikou vysokého vzrůstu Je zde 456 semen

Kmeny konopí se liší i podle výšky, do které dorůstají. Mezi odrůdy s vysokým vzrůstem řadíme konopí, které dorůstá do 1,5 m a více. Ty nejvyšší druhy dosahují také 3 a 4 metrové velikosti.

Na čem závisí vysoký vzrůst konopí?

I zde hraje hlavní roli genetika rostliny. Semena marihuany a modely vysokého vzrůstu jsou nejčastěji propojeny s genetikou konopí setého. Samozřejmě, pokud máte zájem o vysokou odrůdu, je nejlepší si takovou hned pořídit. Nicméně, vzrůst konopí lze podpořit i správnými technikami pěstování. Patří mezi ně pravidelné zastřihování, aby se zvýšil růst do šířky a tvorba nových větví.

 

Kdy jsou vhodná semena s genetikou vysokého vzrůstu?

Jelikož výška daných odrůd je opravdu obdivuhodná, nejsou vhodné do vnitřního prostoru. Mnohem více jsou přístupné jako venkovní modely. Kromě vnějšího prostředí je dobré přehodnotit i samotný prostor, kde bude rostlina umístěna. Měl by být rozlehlý, protože konopí neroste pouze do výšky, ale také do šířky.

 

Nejvyšší odrůdy pro inspiraci

S naší nabídkou semínek vás už nemusí trápit otázka, kde sehnat konopí vysokého vzrůstu. Celkem máte na výběr ze 162 druhů semen z tohoto zaměření. Níže uvádíme pouze 5 kmenů s vysokým vzrůstem. Všechny jsou dostupné a najdete je zde.

 

Silver Haze

Vyčnívá z řady Sativy a je odrůdou s mnoha oceněními. Pokud je rostlina uvnitř, nebo ve skleníku kvete déle, kolem 11 týdnů. Výška se pohybuje při 2 metrech. Je to konopí s vysokým výnosem.

 

Purple Trainwreck

Jinak se nazývá také Granddaddy Wreck. Má asi nejvyšší hodnotu THC ze všech příbuzných kmenů - 25%. Jedná se o přesně vyvážený hybridní druh. Výška rostliny je někdy až 2,5m. Zvykne se doporučovat pacientům, kteří potřebují fyzickou ale i psychickou pohodu.

 

White Widow

Jedná se o hybridní druh, převažuje dominance Indiky. Její obsah THC je přibližně 18-25%, což ji řadí k rostlinám s vysokým obsahem THC. Dorůstá přibližně do výšky 2 metrů. Používá se při problémech se stresem, ale také v boji proti únavě.

 

Northern Lights

Tento kmen získal také ocenění v dominantním kmeni Indiky. Obsah Indiky představuje 90-95 %. Rovněž je příznačný pro rostlinu vysoký obsah THC (cca 18%). Průměrná výška je sice 1,5 m, ale záleží na správném pěstování. Tehdy tuto míru rostlina přesahuje.

Často je nápomocná při hypertenzi, nespavosti a migrénách.

 

Sour Diesel

V tomto kněmi je již dominantní Sativa. Obsahuje přibližně 20-25% THC. Zároveň v konopí ale najdeme také střední množství CBD. Jeho výška je 1,8 m.

Úspěšně pomáhá při depresích a úzkostech.

Vybráno

na stránce