Filtr semen

Zpět

Cena

110 Kč - 7920 Kč

více/méně filtrů

Modely konopí s největším výnosem Je zde 1016 semen

Následující modely semen marihuany se vyznačují velmi vysokým výnosem. Ačkoliv míru výnosu květů při sklizni určují také optimální pěstební podmínky, tyto odrůdy mají vysoký výnos zakódovaný ve své genetice. Jejich základem často (ne však vždy) bývá Cannabis Sativa, která se vyznačuje vysokým vzrůstem, pevným vláknitým stonkem a houževnatostí. Díky schopnosti dobře odolávat rozmarům počasí, zejména větru, jsou rostliny z kmene Sativa vhodné také k outdoor pěstování. Je však potřeba zajistit vhodné podmínky pro růst a kvetení (což ostatně platí i u indoor genetik) - půda bohatá na optimální přísun živin (případně hnojení navíc) a dostatečná zálivka. Zásadní je zejména umístění a dostatek světla. Ačkoliv některé modely jsou výnosnější než jiné, i stejný kmen se může v rámci úrody lišit.

Rozšiřte si svou sbírku o jedny z nejoblíbenějších modelů konopí s vysokým výnosem ve feminizované i regulérní verzi a nebo si prohlédněte nabídku ostatních CBD odrůd či legálních modelů s obsahem THC do 1 %.

Jaký vliv má fáze růstu konopí na výnosy?

Fáze vegetativního růstu je pro vysoký výnos zásadní. Během tohoto období jde obvykle veškerá energie získaná z živin v půdě právě do růstu. To je u genetik s predispozicí pro vysoký výnos dobrým znamením, jelikož vyšší rostliny poskytují i více prostoru pro rozsáhlé větvení a znamenají tak více květů. A analogicky tedy i vyšší úrodu.

Při výběru semen marihuany mějte na paměti, že slouží výhradně pro sběratelské účely. V Česku je zakázno pěstovat konopí s obsahem THC nad 1 %. Dodržujte legislativu a zákony ČR a pěstuje POUZE LEGÁLNĚ! 

Vybráno

na stránce