Auto Wappa - samonakvétací semínka 10ks Paradise Seeds

1 129 Kč 1 008 Kč bez DPH

Rating: 7.6/10 (29 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 45 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 45 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 45 Kč.


Paradise Seeds

Do 4 dnů u vás (do 08.04 u vás)

Auto Wappa je nenáročná rostlina s vlastnostmi svého předchůdce, velmi podobná originálu Wappa. Tyto samonakvétací semena marihuany jsou chloubou seedbanky Paradise Seeds.

Info

Popis semen

Popis semen je přejat od seedbanky Paradise seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Auto Wappa od Paradise Seeds

Auto Wappa je snadno pěstovatelné konopí s vlastnostmi svého předchůdce, originálu Wappa. Tato aromatická autoflowering odrůda roste velmi rychle a dosahuje dobrých výnosů. 

Samonakvétací semena marihuany odrůdy Auto Wappa jsou chloubou seedbanky Paradise Seeds, neboť jejím šlechtitelům dalo hodně práce předat původní velmi oceňované a kvalitní geny z feminizované odrůdy Wappa a vyšlechtit tuto senzační samonakvétací verzi.

Výsledky je však velmi potěšili a my jsme rádi, že Vám můžeme tyto autoflowering semena představit.

Jedná se o velmi nenáročnou hybridní odrůdu s genotypem indika - sativa 50:50. Do této samonakvétací verze konopí je přidána ještě genetika ruderalis, díky které mohou rostliny kvést bez ohledu na světelné podmínky.

Díky své genetice se tato odrůda hodí pro vnitřní i venkovní umístění. Rostliny dorůstají do výšky cca 1 metru. Do outdooru je vhodné je umístit v polovině května, když pominou noční mrazy. Čas sklizně je v polovině července.

Genetika Wappa

Genetika byla vyvinuta pěstiteli z holandské semenné banky Paradise Seeds. Ti vyšlechtili tento kmen křížením nejkvalitnějších Skunků s pečlivě vybraným pestrým profilem terpenů. Jedná se o hybridní kmen s lehce dominantní indikou. 

Tato genetika může být svými účinky nápomocna k úlevě od deprese, úzkosti, bolesti, nevolnosti či migrén nebo nechutenství.

Základní informace o konopné odrůdě Auto Wappa

Genotyp: Indica 50 % / Sativa 50 %

Genetika: Wappa x Neznámý Ruderalis 

Doba květu: 60 až 65 dní

Sklizeň venku: 70 dní od klíčení

Výnos indoor: 400 g/m² 

Výnos outdoor:  75 g/rostlina

Výška rostliny: 1-1,5 m

THC: 14-18 %

Konopné terpeny obsažené v konopí odrůdy Auto Wappa 

 Karyofylen - Terpen nacházející se v konopí. Má typickou pepřovou vůni. Je vhodný pro osoby trpící častými záněty horních cest dýchacích. Má analgetické účinky, které by mohly pomoci se zmírňováním bolesti různého původu.

 Linalool -  Jeho vůně je levandulová. Uvolňuje svalové napětí, zmírňuje stres a celkově navracet klid do celé nervové soustav.

 Myrcen Jeden z nejčastěji se vyskytujících terpenů v konopí. Má zemitou vůni a kořenité aroma hřebíčku. Tento terpen se koncentruje zejména do květů rostliny.

semena marihuany Auto Wappa - ukazatel THC

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
fifty-fifty
Výška
malá do 1 m
Genetika
Wappa
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
linalool

Zákazníci také koupili