Semenné banky V nabídce 48 semenných bank

  • Ministry of Cannabis

    Kvalita před kvantitou, tak zní motto seedbanky Ministry of Cannabis. Cílem tohoto sdrůžení šlechtitelů je ochrana a zachování nejcennějších, nejzajímavějších a třeba i opomíjených odrůd konopí.

  • Mr. Nice

    Spojení seedbanky Green House Seeds a světového aktivisty za legalizaci konopí - to je seedbanka Mr. Nice. Prvotřídní seedbanka uvědomující si důležitost zachování standardizovaných semen konopí.

  • Nirvana seeds

    V nabídce seedbanky Nirvana Seeds můžete stále najít původní odrůdy společně s novými hybridy. S každou další generací konopných druhů se snaží vylepšit jejich vlastnosti. Nirvana seeds nabízí skvělé genetiky pro indoor i outdoor.

  • Panacea

    Česká semenná banka specializující se zejména na odrůdy konopí využitelné v medicíně a doplňkové léčbě nejrůznějších onemocnění. Léčebné konopí prvotřídní kvality. Seedbanka Pancea ukončila činnost - pouze doporodej!

  • Paradise Seeds

    Další nizozemský poklad! Paradise Seeds uspokojí svými úžasnými genetikami i ty nejnáročnější pěstitele. Kvalitnější semínka pro indoor pěstování byste hladali težko.

  • Pěstík

    Vše pro pěstitele. Od semínka, přes hnojivo až po sekačku. Pěstík. cz nabízí vše, co každý pěstitel potřebuje. Kromě toho vyrábí také vysoce kvalitní přírodní esenciální oleje vhodné pro aromaterapii.

  • Pyramid Seeds

    Pyramid Seeds je španělský prodejce semen již více než deset let. Nabízí vysoce kvalitní genetiky semen s jedinečnými a vlastními odrůdami a specializují se na komercializaci semen konopí.

  • Royal Queen seeds

    Royal Queen Seeds pracuje na vývoji vysoce kvalitních semínek pro profesionální trh, což také zlepšuje kvalitu dostupné genetiky pro každého pěstitele.

    Společnost RQS je lídrem v oblasti lékařského a rekreačního konopí a má nástroje potřebné ke změně budoucnosti konopného šlechtění.

  • Seedsman

    Seedsman je celosvětově uznávaný pro svůj neuvěřitelný výběr, profesionalitu a celosvětové služby.

    Unikátní šlechtitelský program pomohl vytvořit klíčové kmeny marihuany, dnes již legendárních odrůd jako jsou Skunk #1 a Original Haze. Kromě hybridních kmenů konopí s přitažlivostí pro masový trh se Seedsman snaží udržovat vysoce kvalitní kmeny tradičních odrůd.

  • Seedstockers

    Kvalita = základ úspěchu. Pravidlo, které v semenné bance Seedstockers ctí nadevše. Nabízí vysoce kvalitní semena od těch nejlepších pěstitelů, včetně nejnovější genetik až USA.

  • Sensi Seeds

    Kdo by neznal Sensi Seeds - jednu TOP konopných seedbanek? Se svými principy a genetikami konopí mají jasný cíl. Produkce konopných strainů pro maximální léčebné využití a pozitivní účinnost.

  • Serious Seeds

    Serious Seeds - to jsou semínka prověřená léty zkušeností a spokojeností zákoníků. Jedna z nejstarších seedbanek v Holandsku s klasickými genetikami a mnoha oceněními. Přes 100 nejlépe hodnocených genetik konopí!

  • Silent Seeds

    Silent Seeds (dříve známá jako Dinafem) je seedbanka konopných semen, která si již dávno získala pověst jako průkopník v oboru. Kvalita a stabilita jejich genetiky je výsledkem znalostí pěstovaných více než 20 let. Ikonické kmeny Dinafemu jako Moby Dick a Critical + 2.0 jsou nyní opět dostupné v jejich katalogu („Classic“), který obsahuje také aktualizovaný seznam moderních USA genetik („Exotic“). Současným posláním Silent Seeds je nabídnout nezapomenutelnou cestu do světa konopí 21. století. Oficiální dědictví Dinafem.

  • Strain Hunters

    Lovci odrůd - tak zní doslovný překlad americké seedbanky Strain Hunters s nezaměnitelnou atmosférou a principy. Od Ameriky po Asii, loví Strain Hunters ty nejexotičtější a nejvzácnější genetiky konopí už 35 let.

  • Super Sativa Seed Club

    Amsterdamská seedbanka Super Sativa Seed Club (SSSC) produkuje prémiová semena marihuany těch nejlegendárnějších konopných strainů. Feminizovaná, regulérní a autoflower semena s unikátními i osvědčenými genetikami v novém kabátku. SSSC aneb poklad mezi seedbankami ze staré školy!

  • Sweet Seeds

    Sweet Seeds nabídnou rozmanitost chutí a terpenových profilů v každé své genetice. Prvotřídní feminizovaná autoflower či fast version semena marihuany s doloženou vysokou mírou klíčivosti za rozumnou cenu. 

  • T.H. Seeds

    Nizozemí je domovem bezpočtu seedbanek. T.H. Seeds je jednou z nich a svých 25 let zkušeností promítá do každé jedné gentiky. Díky mimořádné kvalitně svých strainů byla zařazena také do síně slávy magazínu High Times! T.H. Seeds si zakládá na udžení základních genetik a jejich síle. Kvalita semen konopí jistá!

  • Zelená Země

    Konopné výrobky všeho druhu od české značky Zelená Země. Vyzkoušejte konopné potraviny se silou konopných semínek pokládaných za superpotravinu nebo odměňte svou pokožku kvalitní a přírodní kosmetikou z konopí. Potěšit zdravými pamlsky můžete i svého domácího mazlíčka.

na stránce
Zobrazeno 13 - 24 ze 48 výrobců