Early Skunk 18 ks standardizovaná semínka Mr. Nice

1 625 Kč 1 451 Kč bez DPH

Rating: 7.2/10 (5 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 65 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 65 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 65 Kč.


Mr. Nice

Do 4 dnů u vás (do 30.04 u vás) Doprava zdarma

18 standardizovaných semínek Early skunk od Mr. Nice.

Info

Popis semen

Popis regulérních semínek je přejat od oficiálního výrobce Mr. Nice. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Early Skunk regular od Mr. Nice

Standardizovaná semínka. Vhodná hlavně pro outdoor a skleníky, protože rychle dokvétá. Oldschool genetika.

Genetika konopných semínek Early Skunk

Skunk - je druhem hybridního konopí s převažující složkou indica (přibližně 65 % indica, 35 % sativa). Vznikl lety postupného šlechtění různých druhů konopí ze Střední a Jižní Ameriky, Afghánistánu a Thajska.

Early Pearl - patří do rodiny “Early” od Sensi Seeds (dalšími členy jsou Early Skunk a Early Girl) a byla speciálně vyšlechtěna již v osmdesátých letech. Její genetická výbava je přísně tajná, jelikož ji výrobce nikdy nezveřejnil, a tak můžeme jen polemizovat o tom, jak a díky čemu vznikla. Alespoň ale víme, jakého obsahu může THC dosáhnout a ten činí 15 až 24%.

Genetika: Skunk (Afghan/Mexiko/Kolumbie) x Early Pearl.

Délka květu: 50 dní. Outdoor se sklízí v polovině září.

Výnos: 450-550g/m² a 400-500g z rostliny venku.

Jsou vhodné pro mírně pokročilé pěstitele i úplné začátečníky. Květinové aroma.

Konopné terpeny obsažené v Early Skunk

myrcenMyrcen - Myrcen je jeden z nejběžnějších terpenů, které v rostlinách můžeme najít. Jeho aroma je velmi zemité s náznakem pižma. Nalezneme jej především v citronové trávě, tymiánu, vavřínu a ve chmelových palicích. V rostlinách konopí se koncentruje především v jejích květech. Má antioxidační a ochranné účinky a napomáhá při léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

pinenPinen - Tento terpen je charakteristický převážně vůní lesa, bazalky a rozmarýnu a má velmi výraznou a svěží vůni bylin. Má antioxidační účinky. Je využíván v oblasti aromaterapie z důvodu jeho svěžesti. Dokáže předejít infekci a díky jeho inhalaci se do plic dostává větší množství vzduchu.

Limonen - Limonen je jeden z nejrozšířenějších terpenů. Kvůli citrusovému aroma a protizánětlivým účinkům se používá jako podpůrná léčba při potížích s dýcháním. Našli bychom jej především v citrusových slupkách. Je to velmi silný antioxidant s antivirovými účinky a schopností zmírňovat náhlé negativní projevy cukrovky.


early_skunk_mr_nice_obsah_thc_semena_marihuany

Verze
regulérní
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
skleník
Pomáhá při
HIV/AIDS
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
střední výnos
Genetika
Skunk n.1
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
pinen

Zákazníci také koupili