Shit - standardizovaná semínka 18 ks Mr. Nice

1 050 Kč 938 Kč bez DPH

Rating: 6.3/10 (24 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 42 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 42 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 42 Kč.


Mr. Nice

Do 4 dnů u vás (do 29.04 u vás)

Standardizovaná semínka konopí odrůdy Shit od Mr. Nice. Jeden z nejlepších všestranných strainů s krátkým cyklem květu, který je cca 7 týdnů. 

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Shit standardizovaná semínka od Mr. Nice

Standardizovaná semena cannabis od semenné banky Mr. Nice. Tato absolutní klasika - originální semena marihuany s genetikou Skunk a Afghani získaly nespočet ocenění. Tato odrůda se hodí do vnitřního i venkovního prostředí, ale především se jedná o jednu z nejlepších skleníkových odrůd. 

Cyklus květu této regulérní odrůdy je zhruba 7 týdnů při umístění do kteréhokoliv prostoru. Zvláště vhodné jsou skleníky.

Tento strain dosahuje extrémně významných výnosů. V indoor prostředí můžete očekávat 550-650 gramů na m². V outdooru to může být až 500 g na rostlinu. Sklizeň rostlin pěstovaných na severní polokouli je obvykle koncem září, na jižní polokouli to může být dříve a to do konce dubna.

Konopí je extrémně vytrvalé a odolné, daří se mu i ve vlhkých sklenících. 

Obsah THC výrobce neuvádí. Ovšem vhledem ke genetice této odrůdy se jedná o odrůdu s vyšším obsahem THC.

Genetika Skunk#1

Tato genetika vznikla postupným šlechtěním různých druhů rostlin konopí z Afghánistánu, Thajska a Severní a Jižní Ameriky. U tohoto hybridu dominuje genotyp Indica. Je to jeden z nejoblíbenějších druhů konopí po celém světě.

Označení tohto modelu Skunk se používá obecně pro konopí s vyšším obsahem THC. To je jasný fakt, který naznačuje sílu a potenciál tohoto genu.

Účinky toto genetiky jsou pocity radosti, uvolnění a euforie. Skunk může být také nápomocný s potížemi se stresem, bolestí, únavou, depresemi či nevolností.

Genetika Afgani

Naprostá klasika mezi indickými odrůdami. Afgani jsou základem pro mnoho populárních modelů. Tuto genetiku obsahují například velmi slavné odrůdy jako Northern Lights nebo Blubeberry. 

Typickými vlastnostmi rostlin s touto genetikou je malá náročnost, menší vzrůst a bohatý výnos.

Tento model často vyhledávají pacienti jako pomocníka při potížích s nespavostí, úzkostmi, nevolností, bolestí apod.

Detaily standardizované odrůdy Shit

Genotyp: Indika 50 %, Sativa 50 %

Genetika: Skunk#1 (Dom. Afghan) x Skunk#1.

Délka květu: 40-50 dní

Sklizeň venku: přelom září/října.

Výnos indoor: 550-650g/m2

Výnos outdoor: 500g na rostlinu

Konopné terpeny obsažené v odrůdě Shit 

myrcen Myrcen Patří k nejběžnějším konopným terpenům vůbec. Jeho silné bylinné aroma s decentním akcentem koření ozvláštňuje nádech pižma. Najdeme ho také v citrónové trávě, tymiánu či bobkovém listu a chmelu. V konopí se koncentruje zejména v květech. Přispívá k pomocné léčbě řady zánětlivých onemocnění, jako je osteoartritida nebo revmatismus.

pinen Pinen - Má borovicové aroma. Vhodný je díky svým protizánětlivým schopnostem u astmatických pacientů. Pro astmatiky má účinek čerstvého vzduchu na dýchací cesty. 

karyofylen Karyofylen - Terpen, který se často vyskytuje také v konopí. Má charakteristickou pepřovou vůni. Jak mnoho jiných, i tento terpen disponuje protizánětlivými účinky. Přispívá k léčbě zánětů dýchacích cest a bolesti.

Verze
regulérní
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
uvnitř, venku, skleník
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Genotyp
fifty-fifty
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
Afghani
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
myrcen, karyofylen, pinen

Zákazníci také koupili