Dark Delight – feminizovaná semínka 5 ks Dutch Passion

1 109 Kč 990 Kč bez DPH

Rating: 9.0/10 (1 hlas)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 44 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 44 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 44 Kč.


Dutch Passion

Dark Delight je feminizovaní genetika s převažujícícm vlivem Indiky, který se pěstoval s jediným cílem - získat co nejkvalitnější účinek pro obohacení smyslů u pacientů s poru

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Prožitek smyslů

V těchto dnech se spousta strainů pěstuje především s ohledem na výnos jako pochopitelně významný faktor, v případě Dark Delight je ale situace jiná. Dark Delight je pro znalce zdrojem čistého požitku. Jedná se o feminizovaný strain s převažujícím vlivem Indiky, který se pěstoval s jediným cílem, totiž získat co nejkvalitnější potěšení pro smysly.

Tomuto znamenitému a jedinečnému strainu ze 75 % canabis indica a z 25 % sativa dala vzniknout exotická směs genetiky severoamerických, afghánských a evropských odrůd.

Dark Delight vyroste do výšky 1,5 m a produkují hustě rostoucí palice ve středním množství a velmi málo listů, takže se snadno sestřihávají. Listy jsou tmavé, odtud také název strainu. Některé listy mohou být ke konci období květu o délce 8-10 týdnů téměř černé.

Indoor,skleník

Genotyp: Indica 75%, Sativa 25%

Doba květu: 9 týdnů

Výnos: střední

Obsah THC 15%

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Pomáhá při
ztráta chuti, HIV/AIDS
Umístění
uvnitř, skleník
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Genetika
Afghani, sativa
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
ocimen, geraniol

Zákazníci také koupili