Utopia Haze – feminizovaná semínka 5 ks Barney's Farm

1 308 Kč 1 168 Kč bez DPH

Rating: 7.2/10 (11 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 52 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 52 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 52 Kč.


Barney's Farm

Na dotaz (do 09.04 u vás)

Feminizovaná semena Utopia Haze jsou původem z brazilské krajinářské oblasti. Je výsledkem křížení genetiky Brazilian landrace.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen Utopia Haze je přejat od oficiálního výrobce Barney's Farm. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Utopia Haze feminized semena konopí od Barney's Farm

Semena konopí Utopia Haze mají výraznou převahu genetiky sativa.

Při své první soutěži si tato odrůda semen hned vysloužila první místo Cannabis Cup a Sativa Cup na High Times Cannabis Cup 2008.

Utopia Haze je středně velká rostlina, která dorůstá do výšky 110-130 cm a doba květu je 70-75 dní.

Tato odrůda je vhodnější k pěstování indoor, kde má velmi vysoký výnos, ale v teplém podnebí se dá pěstovat i v outdoor prostředí.

Má vysokou odolnost vůči chorobám a plísním. 

Genotyp odrůdy Utopia Haze feminized

Odrůda Utopia Haze od výrobce Barney's Farm obsahuje známé genotypy sativa a indica, přičemž výrazně dominuje podíl sativy (90%). 

Genetika odrůdy Utopia Haze feminized

Brazilian landraceBrazilskou sativu můžeme nalézt i pod názvem Brazilian Green nebo Green Marijuana Seed. Nabízí obsah THC ve výši až 22%. Samozřejmostí je to, že pochází z Brazílie, což poznáme již podle názvu.

Genotyp: 90% sativa x 10% indica

Genetika: Brazilian landrace

Doba květu: 10-11 týdnů

Výnos indoor: 650 g/m²

THC: velmi vysoký 22%

CBD: nízký 0,16%

Ocenění: 1. místo Cannabis Cup a Sativa Cup HTCC 2008

Terpeny obsažené v Utopia Haze

limonenLimonen - Má výjimečně svěží a povzbuzující aroma. Nalezneme jej ve slupkách citrusů. Má protizánětlivé a antivirové účinky. Je velmi oblíbený v aromaterapii a přispívá k léčbě dýchacích obtížích, diabetes a oslabené imunity. 

mentholMenthol - Menthol je nejpoužívanější terpen vůbec, přidává se do kosmetických přípravků, léčebných mastí, krémů, kapek proti kašli, masážních olejů nebo do žvýkaček a bonbónů. Má známou svěží a příjemně štiplavou chladivou vůni a chuť. Využívá se v aromaterapii a přispívá k léčbě psychických obtíží, dýchacích problémů, nachlazení a bolesti. 

ocimenOcimen - Ocimen má příjemnou sladkou až květinovou vůni, díky tomu je často využíván k výrobě parfémů. Má protizánětlivé a protiplísňové schopnosti a využívá se k léčbě kožních problémů.

karyofylenKaryofylen - Karyofylen má svěží pepřovou vůni s tóny dřevin. Má protizánětlivé vlastnosti a využívá se při aromaterapii k uvolnění dýchacích cest. Je to jediný známý terpen, který přímo ovlivňuje endokanabinoidní systém.

ukazatel thc

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Pomáhá při
stres
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Genotyp
sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
Brazilian
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
HTCC 1.Místo
Terpeny
menthol

Zákazníci také koupili