Morning Glory – feminizovaná semínka 5 ks Barney´s Farm

Rating: 6.3/10 (8 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 38 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 38 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 38 Kč.


Barney's Farm

Feminizovaná semena Morning Glory od Barney's Farm jsou skvělou kombinací genetik Afghani, Hawaiian a Skunk n.1

Info

Další balení

Popis semen

Popis feminizovaných semínek Morning Glory je přejat od oficiálního výrobce Barney's Farm. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Morning Glory feminized semena marihuany od Barney's Farm

Odrůda Morning Glory se pyšní vynikající genetikou kombinace Afghani, Hawaiian a Skunk n.1.

Tato odrůda je vhodná na pěstování indoor i outdoor s vysokým výnosem, až 2 kg na rostlinu.

Doba květu je 60-65 dní a vyrůstá do výšky jednoho metru.

Genotyp odrůdy Morning Glory feminized

Genotyp těchto konopných semen je poskládán ze sativy a indiky, dominuje sativa.

Genetika semen konopí Morning Glory feminized

Afghani - je bohatý druh indického konopí, jehož pojmenování odkazuje na jeho geografický původ. Pěstitelé a uživatelé po celém světe si cení jeho vydatné produkce pryskyřice. Má nasládlé, příjemné, ale silné aroma a po požití se dostavuje hluboký a uklidňující stav relaxace a euforie.

Hawaiian - je druh konopí s dominantní sativa složkou. Rostliny mívají středně husté, světle zelené květy. Hawaiian se vyznačuje příjemným, sladkým aroma tropického ovoce (ananasu či citrusů).

Skunk - je druhem hybridního konopí s převažující složkou indica (přibližně 65 % indica, 35 % sativa). Vznikl lety postupného šlechtění různých druhů konopí ze Střední a Jižní Ameriky, Afghánistánu a Thajska.

Genetika: Afghani x Hawaiian X Skunk n.1

Genotyp: 60% sativa, 40% indika

Doba květu: 9-10 týdnů

Výnos indoor: 550 gr/m2

Výnos outdoor: až 2 kg/rostlina

THC: 20 %,

CBD: 0.9 %

Terpeny obsažené v Morning Glory

myrcenMyrcen - Má zemité aroma s náznakem pižma a hřebíčku. Je silným antioxidantem, má protizánětlivé účinky a je užitečný při léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění. 

pinenPinen - Pinen má typickou nevtíravou vůni bylin. Má řadu potencionálně terapeutických účinků a díky svým protizánětlivým schopnostem se využívá při aromaterapii. Také přispívá k léčbě astmatu a zánětu dýchacích cest.

limonenLimonen - Limonen má typicky svěží citrusové aroma. Nachází se ve slupkách citrusů, především pomerančů, mandarinek a citronů. Díky jeho svěžímu aroma a protizánětlivým účinkům se hojně využívá k aromaterapii a přispívá k léčbě dýchacích cest, diabetes a oslabené imunity.  

karyofylenKaryofylen - Karyofylen je jeden z nejběžnějších terpenů, má typickou pepřovou vůni. Má protizánětlivé účinky a působí tak pozitivně při léčbě dýchacích cest, nebo při léčbě bolesti různého typu původu. Je to jediný známý terpen, který přímo ovlivňuje endokanabinoidní systém.

ukazatel thc

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Pomáhá při
HIV/AIDS
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
sativa
Výška
malá do 1 m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
Skunk
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Terpeny
pinen

Zákazníci také koupili