Crimea Blue – feminizovaná semínka 10 ks Barney´s Farms

Rating: 10.0/10 (1 hlas)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 52 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 52 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 52 Kč.


Barney's Farm

Feminizovaná semena Crimea Blue jsou vítězem Cannabis Cupu 2007. Křížená odrůda genetik Turkman s Blueberry.

Info

Další balení

Popis semen

Popis feminizovaných semínek Crimea Blue je přejat od oficiálního výrobce Barney's Farm. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Crimea Blue feminized semena konopí od Barney's farm

Vítěz Cannabis Cupu 2007. Tato semínka konopí jsou silným hybridním mixem indica a sativa.

Doba květu je 55-60 dní v outdoor i indoor prostředí.

Tato semena marihuany vyrůstají do výšky cca 80 cm.

Rostlina produkuje hustě pokryté pupeny.

Genetika semen konopí Crimea Blue feminized

Blueberry - Blueberry je model, který spadá do kategorie indica konopí. Průměrně obsahuje poměrně vysoké množství THC, asi 17 %. Poprvé byl vyšlechtěn v 70. letech a v jeho genetické linii se vyskytují modely AfghaniThai a Purple Thai.

Genotyp odrůdy Crimea Blue feminized

Tato odrůda konopí je silným hybridním mixem indica a sativa.
U odrůdy Crimea Blue převažuje indika, jejíž hlavní výhodou jsou rozměry od 0,5 do 1,5 metrů, tedy menší vzrůst. Cannabis indica se často využívá jako lékařšká marihuana.

Genetika: Turkman x Blueberry

Genotyp: 80% indica, 20% sativa

Doba květu: cca 8 týdnů

Výnos indoor: až 600 gr/m²

THC: 18%

CBD: 1,2%

Ocenění: 1.místo Cannabis Cup 2007

Terpeny obsažené v Crimea Blue 

myrcenMyrcen - Myrcen má silné bylinné aroma s tóny koření. Patří k nejběžnějším terpenům a je silným antioxidantem. V konopí je koncentrován především v květech rostliny. Přispívá k léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

karyofylenKaryofylen - Má kořeněné pepřové aroma s tóny dřevin, je to jediný známý terpen, který přímo ovlivňuje endokanabinoidní systém. Disponuje protizánětlivými účinky a přispívá k léčbě zánětů dýchacích cest a bolesti.

pinenPinen - Pinen má svěží bylinné aroma a je zcela charakteristický pro jehličnany. Nabízí řadu potencionálně terapeutických účinků a přispívá k léčbě astmatu a infekce dýchacích cest. 

linaloolLinalool - Linalool má květinové aroma a je naprosto typický pro oblíbenou levanduli. Využívá se především v kosmetickém průmyslu a má vynikající schopnosti při zklidnění nervové soustavy.

limonenLimonen - Limonen má typické citrusově svěží aroma, nachází se především ve slupkách citrusů. Je sám o sobě silným antioxidantem a napomáhá při léčbě dýchacích obtíží, diabetes a oslabené imunity.

nerolidolNerolidol - Nerolidol má svěží květinovo-ovocné aroma s tóny dřevin. Při aromaterapii se často využívá pro své antimikrobiální a antioxidační vlastnosti. Napomáhá při léčbě deprese, úzkosti, nadměrného stresu, bolesti, zánětu a žaludečních vředů. 

ukazatel thc

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD střední 1-5%
Umístění
venku
Pomáhá při
CD
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
sativa
Výška
malá do 1 m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
Crimea
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
HTCC 1.Místo
Terpeny
nerolidol

Zákazníci také koupili