Bubble Gum - 5ks feminizovaná semínka Fair Seeds

379 Kč 338 Kč bez DPH

Rating: 6.9/10 (27 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 15 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 15 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 15 Kč.


Fair Seeds

Rostliny jsou vhodné pro pěstování indoor, outdoor a ve skleníku. Při pěstování indoor sviťte minimálně 16 hodin. Bubble Gum nepotřebuje mnoho péče a není náročná na živiny.&n

Info

Další balení

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Bubble Gum

Rostliny jsou vhodné pro indoor, outdoor a skleník. Bubble Gum Auto nepotřebuje mnoho péče a není náročná na živiny. Nemá problémy s teplotními výkyvy.

Nepotřebuje mnoho prostoru pro růst, takže se velmi dobře hodí pro pěstování v hydroponických systémech o větším počtu rostlin. Při indoor pěstování přepínejte dříve na květ, abyste neměli problém s výškou.

Při optimálních podmínkách je Bubble Gum středně vysoká rostlina, která netvoří mnoho bočních výhonků a má pevné a pryskyřicí obsypané palice. Typická je pro ni svěže zelená barva listů a na květech mnoho oranžových někdy až červených chloupků (trichomy).

 

 

Feminizovaná semena

Typ: Indica/Sativa

Genetika: T44 x Bubble Gum.

Délka květu: 8 týdnů.

Outdoor: 2 měsíce od naklíčení semen.

Výška rostliny: 60-90cm (při pěstování indoor).

Výnos: 50g z rostliny. 

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
skleník, venku, uvnitř
Pomáhá při
kacheie
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC střední 10-15%
Genotyp
fifty-fifty
Výška
malá do 1 m
Výnos
nízký výnos
Genetika
T44, Bubble Gum
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
ocimen, geraniol

Zákazníci také koupili