Auto Frisian Dew®- samonakvétací semínka 3 ks Dutch Passion

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 29 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 29 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 29 Kč.


Dutch Passion

AutoFrisian Dew je samonakvétací varieta, která byla v Holandsku vyvinuta zejména pro pěstování outdoor. Daří se jí ale i v indooru či ve skleníku. Díky svému zbarvení patří tato odrůda mezi oblíbené odrůdy. 

Info

Další balení

Popis semen

Popis samonakvétacích semínek Auto Frisian Dew je přejat od oficiálního výrobce Dutch Passion. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

AutoFrisian Dew od Dutch Passion

Tato samonakvétací varieta se zakládá na vybraném fenotypu fialového zbarvení feminizované odrůdy Frisian Dew. Výsledný autoflower model je odolnější proti plísním.

Rostliny dorůstají do výšky asi 60-80 cm. Samonakvétací semínka marihuany je vhodné umístit indoor, ale také outdoor nebo do skleníku.

Vnitřní i venkovní semena konopí jsou připravena ke sklizni za 10 týdnů od vyklíčení. V některých případech rostlinám stačí i kratší doba, naopak v chladnějších podmínkách může být doba květu i delší.

Nejlepších výtěžků lze dosáhnout v teplém, slunném venkovním prostředí nebo ve skleníku.

Autoflower semínka marihuany vyrůstají do purpurově zbarvených rostlin. Za příhodných podmínek lze očekávat výnos 50-60 gramů na rostlinu, někdy ale může dosáhnout i více než 100 g.

Genetika konopných semínek Auto Frisian Dew autoflowering

Frisian Dew - je hybridní konopí (50 % sativa, 50 % indica). Tento model vznikl zkřížením druhů Super Skunk a Purple Star. Frisian Dew je odolným druhem, málo náchylným k plísni, je proto vhodný na pěstování v nepříznivých podmínkách a klimatech. Mívá sytě zelené nebo tmavě fialové květy. Aroma bývá sladce pronikavé s nádechem dřeva, borovice a citrusů.

Genotyp: Hybrid (Indika/Sativa)

Genetika: Frisian Dew

Výška: 60-80 cm

Výnos: 50-100 g/rostlina

Sklizeň: 10 týdnů

Terpeny obsažené v Auto Frisian Dew

karyofylenKaryofylenMá charakteristickou pepřovou vůni. Jak mnoho jiných, i tento terpen disponuje protizánětlivými účinky. Přispívá k léčbě zánětů dýchacích cest a bolesti

pinenPinenPřispívá k léčbě astmatu a infekci dýchacích cest. Je to jeden z nejčastějí se vyskytujících terpenů v konopí.

hummulenHumulenJe pro něj typické zemité, štiplavé aroma s tóny koření. Má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Bývá využíván při inhalaci léčebných par pro uvolnění horních a dolních cest dýchacích. Přispívá k léčbě astmatu, alergií, zánětu dutin či průdušek.

terpineolTerpineol - Přispívá k léčbě spánkových poruch a nespavosti, změn nálad, deprese a úzkosti. Má velmi dobré antibiotické a antioxidační účinky.

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
skleník
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Genotyp
fifty-fifty
Výška
malá do 1 m
Výnos
nízký výnos
Genetika
Frisian Dew
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
Highlife Cup 3.Místo
Terpeny
terpineol

Zákazníci také koupili