Auto White Widow®- samonakvétací semínka 3 ks Dutch Passion

629 Kč 562 Kč bez DPH

Rating: 7.1/10 (36 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 25 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 25 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 25 Kč.


Dutch Passion

Do 4 dnů u vás (do 07.05 u vás)

 AutoWhite Widow je vitální a robustní samonakvétací varieta. Byla vyšlechtěna z původní White Widow za použití stejné genetiky. 

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce Dutch Passion. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Auto White Widow autoflowering semena marihuany od Dutch Passion

Samonakvétací semena marihuany Auto White Widow jsou nejlepším výsledkem autoflowering semen z dílny Dutch Passion.

Po několika letech pečlivé selekce Dutch Passion s potěšením představují speciální konopná semínka Auto White Widow.

Jedná se o dlouho očekávanou samonakvétací verzi nejčastěji prodávané, původní variety White Widow.

Byla vyšlechtěna z původní White Widow, za použití stejné genetiky, která již získala řadu ocenění a přinesla naprostou spokojenost tisícům sběratelů.

Autoflower odrůda Auto White Widow je vhodná k umístění indoor i outdoor. Vyrůstají z ní rostliny vysoké do 1 metru, které se pyšní vysokými výnosy. 

Výhodou této nenáročné odrůdy je rychlý růst a skvělý výnos. Ve vnitřním prostředí je doba růstu přibližně 10 týdnů, při venkovním pěstování je rostlina připravena ke sklizni za cca 12-13 týdnů.

Tato kvalitní semena konopí mají vysoký obsah THC, který se pohybuje v rozmezí 15-20 %. 

Můžete jej zakoupit také ve variantě feminizovaných nebo standardizovaných semen.

Genetika samonakvétacích semen marihuany Auto White Widow

White Widow - White Widow, neboli Bílá vdova, patří celosvětově mezi nejznámější druhy konopí. První vyvážený hybrid byl vypěstován v Nizozemsku společností Green House Seeds v devadesátých letech minulého století.

Detaily autoflowering odrůdy Auto White Widow

Genotyp: dominantní Indika

Genetika: WhiteWidow X AutoWhite Widow

Výška: 60-100 cm

Výnos: 450–500 g/

Sklizeň: 75 dní

THC: 17 %

Terpeny konopí obsažené v Auto White Widow

pinenPinenPatří do skupiny nejčastěji se vyskytujících terpenů. Má svěží bylinnou vůní. Přispívá k léčbě astmatu či infekci dýchacích cest. Díky svým protizánětlivým schopnostem je využíván v aromaterapii.

karyofylenKaryofylen - Pro tento terpen je typická pepřová vůně. Hodí se pro osoby trpící častými záněty horních cest dýchacích. Jeho analgetické účinky by mohly pomoci se zmírňováním různých druhů bolestí.

humulenHumulenJe pro něj typické zemité, štiplavé aroma s tóny koření. Má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Bývá využíván při inhalaci léčebných par pro uvolnění horních a dolních cest dýchacích. Přispívá k léčbě astmatu, alergií, zánětu dutin či průdušek.

myrcenMyrcenJeden z nejčastěji se vyskytujících terpenů v konopí. Má zemitou vůni a kořenité aroma hřebíčku. Tento terpen se koncentruje zejména do květů rostliny.

ukazatel thc

Verze
feminizované
Umístění
venku
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Genotyp
indika
Výška
malá do 1 m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
White Widow
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
malá náročnost
Terpeny
karyofylen

Zákazníci také koupili