Durga Mata - feminizovaná semínka 5ks Paradise Seeds

520 Kč 464 Kč bez DPH

Rating: 7.4/10 (10 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 20 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 20 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 20 Kč.


Paradise Seeds

Do 2 týdnů u vás (do 09.04 u vás)

V hinduistických pohádkách je Durga Mata bohyně matky, která představuje čistotu a sílu. Ona nese meč pravdy, ničí démony, zvítězí nad nevědomosíi a vede lidi k osvícení. Jedná se o feminizovaná semena.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semínek je přejat od oficiálního výrobce Paradise Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Durga Mata od Paradise Seeds

V hinduistických pohádkách je Durga Mata bohyně matky, která představuje čistotu a sílu. Ona nese meč pravdy, ničí démony, zvítězí nad nevědomostí a vede lidi k osvícení. 

Feminizovaná odrůda marihuany Durga Mata, je velmi snadná na pěstování a navíc na sobě má velmi mnoho pryskyřice, doporučujeme použít techniku SoG, pro lepší výnos.

Odrůda je spolehlivá, homogenní, pupeny jsou husté, kompaktní a roste velmi rovnoměrně. Durga Mata přežije hrubé zacházení a stále roste velmi dobře, a má přirozenou odolnost proti škůdcům.

V indooru jsou tato semínka konopí nenáročná a vzhledem ke svým parametrům se hodí k pěstování metodou SOG/SCROG. Venku obstojí i v chladnějších oblastech. 

Typ: 90% Indica / 10% Sativa

Genetika: Shiva

Délka květu: 8 týdnů, začátek října (outdoor) 

Výnos: 400 - 450 gramů na m2 (indoor),  500 gramů/rostlina (outdoor) 

Terpeny obsažené v Durga Mata 

 Myrcen - Má protizánětlivé schopnosti. Mohl by tak být nápomocným při léčbě osteoartritidy, revmatismu či jiných zánětlivých kloubních onemocnění.

 Ocimen -  Vyskytuje se v bylinkách, zejména v bazalce. Vyniká svou poměrně sladkou, květinovou vůní, proto je také velmi často využíván k výrobě parfémů. Přispívá k léčbě kožních problémů (mykózy, kožní infekce).

 Terpinolen - vyskytuje se ve velké míře zejména v šalvěji a rozmarýnu. Vůně terpinolenu by se dala popsat jako mix tónů borovice a bylin, doplněný o lehké květinové aroma. Jeho chuť může připomínat citrusové plody. Přispívá k léčbě nespavosti, poruch spánku, úzkosti, deprese nebo nadměrného stresu. 

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
indica
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
malá náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
terpinolen

Zákazníci také koupili