Auto Jack - feminizovaná a samonakvétací semínka 5ks Paradise Seeds

607 Kč 542 Kč bez DPH

Rating: 7.1/10 (31 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 24 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 24 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 24 Kč.


Paradise Seeds

Do 4 dnů u vás (do 28.03 u vás)

Kvalitní samonakvétací semena od společnosti Paradise Seeds. 

Info

Popis semen

Popis autofloweering semínek je přejat od oficiálního výrobce Paradise Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Auto Jack od Paradise Seeds

Nejlepší vlastnosti linií Jack Herer a White Widow se spojily a vytvořily skvělou kombinaci klasických stabilních kmenů v dokonalé miniaturní formě. 

Zatímco ruderalis přináší rychlé kvetení a kompaktní formu, jsou to právě ostatní vlastnosti Auto Jacku, díky nimž je tato rostlina tak oblíbená u fanoušků sativy. Jack Herer je legendární kmen pojmenovaný podle konopného aktivisty, který dlouho a tvrdě bojoval za legalizaci konopí. 

Auto Jackfeminized je nevysokého vzrůstu a je charakterizován rychlým výkvětem a tvorbou hezkých palic, které se jiskří trichomy. V indooru se vytahuje více než jiné samonakvétací odrůdy, ale dá se zvládat i v menším prostoru.

Tato semena marihuany se bez problémů hodí i na zahradu, a to naprosto kdekoli. 

Jedná se o dominantní sativu.

Genetika konopných semínek Auto Jack feminized

Jack Herer - je nyní již proslulým druhem konopí s převládající sativa složkou (nejčastěji 55 % sativa, 45 % indica, ale tento poměr se může lišit u různých fenotypů). Je to model, který vznikl zkřížením druhů HazeNorthern Lights a Shiva Skunk.

White Widow - Bílá vdova, patří celosvětově mezi nejznámější druhy konopí. První vyvážený hybrid byl vypěstován v Nizozemsku společností Green House Seeds v devadesátých letech minulého století. Jak už napovídá název, tento hybrid mezi brazilskou sativou a jihoindickou indicou je charakteristický svým bílým zbarvením květů. Model White Widow položil základ k vypěstění dnes již také klasických modelů jako je White RussianWhite Rhino nebo Blue Widow.

Ruderalis - Na světě existují tři hlavní genetiky konopí. Cannabis SativaCannabis Indica a Cannabis RuderalisCannabis Ruderalis se však zásadně liší od prvních dvou. V přírodě tato odrůda roste v místech, které jsou příliš nehostinné pro ostatní rostliny a odrůdy konopí. Můžeme ji najít například v Rusku, střední Evropě a střední Asii.

Typ: Indica 20% x Sativa 70% x Ruderalis 10% 

Genetika: Jack Herer x White Widow x Ruderalis

Doba květu: 65 - 70 dní (indoor), až 80 dní (outdoor)

Výška rostliny: 1,5 m 

Výnos: 450g / m2 (indoor),  200g/rostlina (outdoor)

Terpeny obsažené v Auto Jack 

 Pinen - Má borovicové aroma. Vhodný je díky svým protizánětlivým schopnostem u astmatických pacientů. Pro astmatiky má účinek čerstvého vzduchu na dýchací cesty. 

Limonen - Má citrusové aroma. Taky vhodný při potížích s dýcháním nebo při prvních projevech cukrovky. 

 Terpinolen - vyskytuje se ve velké míře zejména v šalvěji a rozmarýnu. Vůně terpinolenu by se dala popsat jako mix tónů borovice a bylin, doplněný o lehké květinové aroma. Jeho chuť může připomínat citrusové plody. Přispívá k léčbě nespavosti, poruch spánku, úzkosti, deprese nebo nadměrného stresu. 

 Ocimen -  Vyskytuje se v bylinkách, zejména v bazalce. Vyniká svou poměrně sladkou, květinovou vůní, proto je také velmi často využíván k výrobě parfémů. Přispívá k léčbě kožních problémů (mykózy, kožní infekce).

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Pomáhá při
HIV/AIDS
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
sativa
Výška
malá do 1 m
Výnos
střední výnos
Genetika
White Widow
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
humulen

Zákazníci také koupili