Guerrilla's Gusto - semínka 10 ks standardizovaná Sensi Seeds

888 Kč 793 Kč bez DPH

Rating: 7.7/10 (7 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 35 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 35 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 35 Kč.


Sensi Seeds

Do 4 dnů u vás (do 30.04 u vás)

 Guerrilla’s Gusto je neobvyklou kombinací Indic ze severní a jižní části subkontitnentu.

Info

Popis semen

Popis regular semen Guerrilla's Gusto je přejat od oficiálního výrobce Sensi Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Guerrilla's Gusto standard semínka konopí od Sensi Seeds

Tento velký a krásný model byl vyšlechtěn v severním Španělsku před několika lety. 

Guerrilla’s Gusto regular semena marihuany jsou neobvyklou kombinací Indic ze severní a jižní části subkontinentu. Dědictví ze severu je spíše klasická indica a méně známé druhy z jihu vykazují spíše znaky sativy.

Guerilla's Gusto je velice vyvážené konopí, které je primárně určeno do outdooru. Přestože je 90% indica, dosahuje nadprůměrných rozměrů, v outdooru je dokonce schopna dosáhnout až 300 cm!

Na jaře potřebují tyto semena marihuany akorát slunný plácek, kde nebudou v okolí žádné jiné rostliny. Dostatečný prostor dá vyniknout vysokým a hustým konopí. 

Detaily regular Guerrilla's Gusto

Genetika: 90 % Indica / 10 % Sativa

Délka květu: 50 - 65 dní, půlka září

Výnos: nad 250 g

Výška rostliny: 200 – 300 cm

Terpeny obsažené v Guerrilla's Gusto 

 Myrcen - Má protizánětlivé schopnosti. Mohl by tak být nápomocným při léčbě osteoartritidy, revmatismu či jiných zánětlivých kloubních onemocnění.

 Karyofylen - Má kořeněný nádech. Vhodný taktéž při potížích s dýcháním a při bolestech různého původu.

 Humulen -  Jeho aroma je poměrně dost výrazné. Je ceněn zejména pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky. Díky tomu bývá tento terpen využíván při inhalaci léčebných par pro uvolnění horních i dolních cest dýchacích. Jeho schopnosti tak ocení lidé trpící častými záněty dutin, nosohltanu, průdušek  či průdušnice.

 Ocimen -  Vyskytuje se v bylinkách, zejména v bazalce. Vyniká svou poměrně sladkou, květinovou vůní, proto je také velmi často využíván k výrobě parfémů. Přispívá k léčbě kožních problémů (mykózy, kožní infekce).

 Linalool -  Jeho vůně je levandulová. Uvolňuje svalové napětí, zmírňuje stres a celkově navracet klid do celé nervové soustav.

Verze
regulérní
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Obsah THC
THC střední 10-15%
Genotyp
indika
Výška
velká nad 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
malá náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
linalool, humulen, karyofylen, myrcen, ocimen

Zákazníci také koupili