Mexican Sativa - semínka 10 ks standardizovaná Sensi Seeds

Rating: 7.4/10 (15 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 19 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 19 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 19 Kč.


Sensi Seeds

Originální genetika z Oaxacy. Aby se tato exotická Sativa dala pěstovat i v mírnějším podnebí byla zkřížená s Durbanem a Pakistani Hash Plantem. 

Info

Popis semen

Popis regular semen konopí je přejat od oficiálního výrobce Sensi Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Mexican Sativa standard semena konopí od Sensi Seeds

Příbuzní a předci Sensi Mexican Sativa pocházejí z jižní provincie Oaxaca. Aby se tato exotická Sativa dala pěstovat i v mírnějším podnebí byla zkřížená s Durbanem a Pakistani Hash Plantem.

Dolaďovali tak délku květu a produkci pryskyřice. Nejlepší konopí, které vzniklo tímto spojením, zpětně zkřížili s genetikou z Oaxacy, aby vytáhli zpět požadované vlastnosti.

Regulérní semena marihuany Mexican Sativa je ideální rostlina pro pěstitele, kteří rádi pěstují venku a hledají nenáročný a esteticky vzhledný model.

Detaily odrůdy Mexican Sativa

Genetika: 70 % Sativa / 30 % Indica 

Délka květu: přelom září a října

Výnos: nad 250 g

Výška rostliny: 200 – 300 cm

Terpeny obsažené v Mexican Sativa

Pinen - Má borovicové aroma. Vhodný je díky svým protizánětlivým schopnostem u astmatických pacientů. Pro astmatiky má účinek čerstvého vzduchu na dýchací cesty. 

Karyofylen - Má kořeněný nádech. Vhodný taktéž při potížích s dýcháním a při bolestech různého původu.

Ocimen -  Vyskytuje se v bylinkách, zejména v bazalce. Vyniká svou poměrně sladkou, květinovou vůní, proto je také velmi často využíván k výrobě parfémů. Přispívá k léčbě kožních problémů (mykózy, kožní infekce).

Nerolidol - Nejčastěji se vyskytuje v rostlinách jako je například jasmín, čajovníku a citronové trávě. V jeho vůni se kombinují tóny růží, čerstvých zelených jablek a citrusů. V lékařství se často využívá pro své antimikrobiální a antioxidační vlastnosti. Disponuje také antiparazitickým, antifungálním a pravděpodobně i protirakovinovým účinkem.

Verze
regulérní
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Pomáhá při
bolest, deprese, migréna, stres, úzkost
Umístění
venku, uvnitř
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Genotyp
sativa
Výška
velká nad 1,5m
Genetika
Mexican
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
nerolidol, karyofylen, ocimen, pinen

Zákazníci také koupili