Ewe 2 - feminizovaná semínka 3ks Humboldt

Rating: 8.5/10 (2 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 33 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 33 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 33 Kč.


Humboldt S.O.

Z elitní kolekce nechvalně známého chovatele Kiefa Sweat, HSO představuje Ewe-2. Toto klasické genetické dědictví má čistě indika výraz.

Info

Další balení

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Slečna Ewe od Humboldt S.O.

Z elitní kolekce nechvalně známého chovatele Kiefa Sweat, HSO představuje Ewe-2. Toto klasické genetické dědictví má čistě indika výraz.

Krátká a statná, její silné a široké listy jsou podporovány silným bočním větvením a neuvěřitelně agresivním kořenovým systémem.

Husté olistění zachovává temně zelené zbarvení listů, které však nemá vliv na vývoj pupenů díky silným vegetativním cyklům. Doporučuje se vytvořit vzdálenosti mezi koncovými pupeny pro lepší pronikání světla.

Tato slečna se moc nevytahuje, proto je důležité ji nechat růst do požadované výšky, v období květu se vytáhne jen o 15% velikosti.

"Ředění" listů během kvetení napomůže vývoji palic až do spodních částí rostliny. Velká palice na vrcholu se tvoří rychle a má značnou hmotnost, protože je to největší výkoná Indika v této linii.

Působivě končí kvetení již 52+ dnech.

 

Tato indika je dle pacientů ideální pro úlevu od bolesti hlubší relaxaci.

 

Video

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
skleník, venku, uvnitř
Pomáhá při
HIV/AIDS, ztráta chuti
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
střední výnos
Genetika
indica
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
karyofylen, humulen

Zákazníci také koupili