Euforia - feminizovaná semínka 3 ks Dutch Passion

569 Kč 508 Kč bez DPH

Rating: 6.8/10 (83 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 22 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 22 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 22 Kč.


Dutch Passion

Do 4 dnů u vás (do 28.03 u vás)

Euforia je speciální odrůda, která vznikla v roce 1996 v programu Dutch Passion zaměřeném na šlechtění skunku a řadí se k legendárním modelům Dutch Passion. Jedná se o feminizovaná semena.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen Euforia je přejat od oficiálního výrobce Dutch Passion. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Euforia feminizovaná semena konopí od Dutch Passion

Feminizovaná semínka konopí Euforia jsou chloubou seedbanky Dutch Passion.

Feminizovaná odrůda Euforia je dominantní sativa a patří k legendárním modelům od Dutch Passion. Hodí se do indooru i outdooru.

Z feminizované odrůdy vyrůstají rostliny vysoké 1–1,5 m.

Při pěstování ve skleníku, můžete očekávat sklizeň koncem října až začátkem listopadu.

Ve vnitřním prostředí je připravena ke sklizni zhruba po 78 týdnech kvetení.

Feminizovaná semena marihuany odrůdy Euforia mají vysoký obsah THC. Pohybuje se kolem 20 %. Jedná se o odrůdu s vysokým výnosem. Pěstiteli lékařského konopí jej označují jako vhodný prostředek na úlevu od bolesti ale především také stresu.

Euforia získala za svou existenci řadu ocenění, mezi ty nejvýznamnější patří:

- 1. místo Highlife Cup 2002

- 2. místo HTCC 2000.

Genetika feminizovaných semen konopí Euforia

Euforia Skunk -  Skunk je druhem hybridního konopí s převažující složkou indica (přibližně 65 % indica, 35 % sativa). Vznikl lety postupného šlechtění různých druhů konopí ze Střední a Jižní Ameriky, Afghánistánu a Thajska. Patří k jednomu z nejoblíbenějších druhů celosvětově. 

Detaily feminized odrůdy Euforia

Genotyp: dominantní Sativa

Genetika: Euforia Skunk

Doba květu: 78 týdnů

Výnos: 550600 gr/

Výška: 11,5 m

Měsíc sklizně outdoor: konec října/začátek listopadu

THC: 20 %

Terpeny konopí obsažené v Euforii

myrcenMyrcen - Jeden z nejběžnějších terpenů vyskytujících se v konopí. Má zemitou vůni. Můžete v něm cítit i kořenité aroma hřebíčku. Tento terpen je koncentrován zejména v květech rostliny.

pinenPinen - Aroma terpenu Pinen je směsí rozmarýnu, bazalky a vůně lesa. Nabízí řadu potenciálně terapeutických účinků. Má protizánětlivé účinky, které uvítají především astmatici, pro které je čerstvý vzduch balzámem na dýchací cesty. A právě takový účinek může mít tento terpen. Zároveň dokáže bojovat proti případným infekčním zárodkům.

karyofylenKaryofylen - Má typickou pepřovou vůni. Je vhodný pro osoby trpící častými záněty horních cest dýchacích. Má analgetické účinky, které by mohly pomoci se zmírňováním bolesti různého původu.

limonenLimonen - Pro tento terpen je typické svěží citrusové aroma. Používá se jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním. Má protizánětlivé účinky.

ukazatel thc

Verze
feminizované
Umístění
skleník
Pomáhá při
stres
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Genetika
Skunk
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
Highlife Cup 1.Místo
Terpeny
pinen

Zákazníci také koupili