Master Kush - feminizovaná semínka 3 ks Dutch Passion

501 Kč 447 Kč bez DPH

Rating: 7.3/10 (11 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 20 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 20 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 20 Kč.


Dutch Passion

Do 4 dnů u vás (do 28.03 u vás)

Feminizovaná semeena s kvalitní afgánskou genetikou. Snadná ke klonování a favorit, kterého seedbnaka Dutch Passion vřele doporučuje. 

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen je přejat od oficiálního výrobce Dutch Passion. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Master Kush od Dutch Passion

Velmi uznávaný 100% indika kmen, který pochází z afghánské oblasti. Jedná se o fotoperiodu s dobou květu 8 až 9 týdnů.

Indoor semena konopí odrůdy Master Kush mohou být umístěna do jakéhokoliv substrátu, může to být půda, kokos či hydro. Dorůstají do výšky kolem jednoho metru a mají velké, hustě rozmístěné palice. Z tohoto důvodu jsou náchylnější k tvorbě plísní.

Rostliny jsou odolné proti svilušce snovací.

Jedná se o kvalitní semínka marihuany s obsahem THC 13 %.

Tato feminized odrůda získala také několik ocenění:

1st Prize Kush, Highlife Cup 2017
- Overall winner, Highlife Cup 2017

Genetika konopných semínek Master Kush feminized

Afghani - Bohatý druh indického konopí, jehož pojmenování odkazuje na jeho geografický původ. Pěstitelé a uživatelé po celém světe si cení jeho vydatné produkce pryskyřice. Má nasládlé, příjemné, ale silné aroma a po požití se dostavuje hluboký a uklidňující stav relaxace a euforie.

Hindu Kush - Pochází z oblasti mezi Pákistánem a Afghánistánem. Je to druh indica konopí, jež má husté květy pokryté krystalky s nemalým množstvím pryskyřice, proto je Hindu Kush velmi často využíván k výrobě hašiše. Jeho aroma je sladce jemné s nádechem santalového dřeva a hlíny.

Genotyp: 100% indika

Genetika: Afghani/Hindu Kush

Vnější výška: 120 cm

Doba květu: 8 - 9 týdnů

THC: 13 %

Terpeny obsažené v Master Kush

pinenPinenPatří do skupiny nejčastěji se vyskytujících terpenů. Má svěží bylinnou vůní. Přispívá k léčbě astmatu či infekci dýchacích cest. Díky svým protizánětlivým schopnostem je využíván v aromaterapii.

karyofylenKaryofylenMá typickou pepřovou vůni. Je vhodný pro osoby trpící častými záněty horních cest dýchacích. Má analgetické účinky, které by mohly pomoci se zmírňováním bolesti různého původu.

linaloolLinaloolMá uklidňující účinky. Uvolňuje svalové napětí, zmírňuje stres a navrací klid do celé nervové soustavy. Napomáhá také k lepšímu spánku a posiluje imunitní systém.

terpineolTerpineol - Přispívá k léčbě spánkových poruch a nespavosti, změn nálad, deprese a úzkosti. Má velmi dobré antibiotické a antioxidační účinky.

myrcenMyrcenJeden z nejběžnějších terpenů vyskytujících se v konopí. Má zemitou vůni. Můžete v něm cítit i kořenité aroma hřebíčku. Tento terpen je koncentrován zejména v květech rostliny.

ukazatel THC

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř
Pomáhá při
migréna
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC střední 10-15%
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Genetika
Afghani
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
malá náročnost
Ocenění
Highlife Cup 1.Místo
Terpeny
pinen

Zákazníci také koupili