AutoBlackberry Kush - fem. a samonakvétací semena 7 ks Dutch Passion

1 085 Kč 969 Kč bez DPH

Rating: 7.8/10 (54 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 43 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 43 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 43 Kč.


Dutch Passion

Do 4 dnů u vás (do 08.04 u vás)

Samonakvétací odrůda s kvalitní genetikou původní variety Blueberry a odrůdy Kush s genové banky Dutch Passion. Autoflower semena s převažujícím genotypem Indika.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen je přejat od oficiálního výrobce Dutch Passion. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Auto Blackberry Kush autoflower feminized semena konopí od Dutch Passion

Oblíbená seedbanka Dutch Passion představuje kvalitní feminizovaná samonakvétací semena marihuany Auto Blackberry Kush.

Auto Blackberry Kush je samonakvétacím křížencem původní variety Blueberry od Dutch Passion a odrůdy Kush, tmavě zbarvené rostliny bohaté na pryskyřici, z genové banky Dutch Passion.

Nad vlastnostmi Kush může mírně převažovat Blueberry.

Auto Blackberry Kush vykazuje silný růst, vytváří robustní hlavní květ a řadu postranních výrůstků, které jsou typické pro feminizované autoflowering konopí indica.

Tato odrůda se hodí do prostředí indoor i outdoor. Rostliny dosahují výšky do 1 metru. Doba růstu je cca 10 týdnů. 

Genetika femina autoflowering Auto Blackberry Kush

Blueberry - Blueberry je model, který spadá do kategorie indica konopí. Průměrně obsahuje poměrně vysoké množství THC, asi 17 %. Poprvé byl vyšlechtěn v 70. letech a v jeho genetické linii se vyskytují modely Afghani, Thai a Purple Thai.

Kush - Odrůdy s genetickou dominancí Indica zkrátily celkový potřebný čas k dozrání, což ve výsledku umožnilo úspěšné venkovní pěstování až po oblast Aljašky. Kvalitu, potenci a spektrum léčebných kanabinoidů této genetiky lze jen stěží předčit.

Detaily odrůdy Auto Blackberry Kush

Genotyp: převážně Indika

Genetika: Blueberry X Kush

Doba květu: 10 týdnů

Výška rostlin: 0,75-1 metr

Obsah THC: 18 %

Terpeny konopí obsažené v Auto Blackberry Kush

limonenLimonen - Limonen má typické svěží citrusové aroma. Používá se jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním. Má protizánětlivé účinky.

karyofylenKaryofylen - Pro tento terpen je typická pepřová vůně. Hodí se pro osoby trpící častými záněty horních cest dýchacích. Jeho analgetické účinky by mohly pomoci se zmírňováním různých druhů bolestí.

terpinolenTerpinolen - Dokáže pomoci s nadměrnou psychickou zátěží a úzkostmi. Zlepšuje kvalitu spánku a zabraňuje vzniku nespavosti. Je také velmi účinným repelentem.

pinenPinen - Patří do skupiny nejčastěji se vyskytujících terpenů. Má svěží bylinnou vůní. Přispívá k léčbě astmatu či infekci dýchacích cest. Díky svým protizánětlivým schopnostem je využíván v aromaterapii.

myrcenMyrcen - Jeden z nejčastěji se vyskytujících terpenů v konopí. Má zemitou vůni a kořenité aroma hřebíčku. Tento terpen se koncentruje zejména do květů rostliny.

ukazatel thc

Verze
feminizované
Umístění
venku
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
indika
Výška
malá do 1 m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
Kush
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
Highlife Cup 2.Místo
Terpeny
terpinolen

Zákazníci také koupili