Easy Bud - samonakvétací semínka 3 ks Royal Queen Seeds

349 Kč 312 Kč bez DPH

Rating: 7.0/10 (61 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 13 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 13 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 13 Kč.


Royal Queen seeds

Do 4 dnů u vás (do 30.04 u vás)

Samonakvétací semena cannabis od Royal Queen Seeds: Easy Bud je indica dominantní hybrid s příjemnými výnosy. Rostlina je tak nenáročná, že ani nemohla dostat příhodnější název.

Info

Popis semen

Popis samonakvétacích semen odrůdy Easy Bud je přejat od oficiálního výrobce Royal Queen Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Easy Bud - autoflowering odrůda od Royal Queen Seeds

Samonakvétací semínka marihuany Easy Bud mají v pomyslném rukávu eso, kterým není nic jiné, než nenáročnost. Autoflowering odrůda se podobá odrůdě Royal Dwarf. Má však některé genetické odlišnosti.

Samonakvétací semena Easy Bud jsou dominantní indika. Díky kombinaci s rumištní genetikou vznikla tato senzační odrůda, kterou je možné pěstovat téměř kdekoliv (indoor, outdoor, skleník, parapet) a se založenýma rukama čekat, než automaticky vyběhne do květu. 

Na výnosy se můžete těšit již 9-10 týden od vysazení. Rostliny nejsou nijak výrazné, charakteristický nižší vzrůst patří k další z výhod indica dominantního hybridu. V poměru k nenáročnosti pěstování je příjemný taky výnos do 325 g/m² při indoor metodě a 80 g na rostlinu pěstovanou venku. 


Genetika Ruderalis

V přírodě tuto odrůdu nalezneme především v místech, které jsou příliš nehostinné pro ostatní rostliny a odrůdy konopí. Můžeme ji tedy najít například v Rusku, střední Evropě a střední Asii.

Tyto drsné životní podmínky učinily z Ruderalis odolnou odrůdu, která dokáže přežít zimu, nedostatek živin i slabší sluneční svit. Její semena jsou také velmi odolná. Dokážou přežít prasknutí a jsou schopna čekat celý rok v zmrzlé zemi na lepší podmínky.

Typická vlastnost pro genetiku Ruderalis je nezávislé kvetení na fotoperiodě. Jedná se o takzvanou samonakvétací genetiku.

Detailní informace o odrůdě Easy Bud

Genotyp: 15 % Sativa, 55 % Indica, 30 % Ruderalis 

Genetika: White Indica x Ruderalis

Výnos indoor: 275-325 g/m2

Výnos outdoor: 30-80 g/rostlina

Výška indoor: 50-60 cm

Výška outdoor: 60-110 cm

Doba kvetení: 5-7 týdnů

Měsíc sklizně: konec října

THC: 12%

 

Terpeny obsažené v konopí Easy Bud

terpen pinenPinen - Jeden z nejběžnějších terpenů se svěžím aroma rozmarýnu, bazalky a jehličí je typický právě pro jehličnany. Má významné protizánětlivé účinky a dokáže bojovat se zárodky infekce, proto je v rámci aromaterapie vhodný například pro lidi trpící astmatem.  

HumulénHumulen - Terpen s výraznou zemitou, kořeněnou vůní se štiplavým dozvukem najdeme například v zázvoru, hřebíčku nebo koriandru, ale i ve chmelu. Antibakteriální a protizánětlivé účinky jej předurčují k inhalaci při doplňkové terapii potíží horních a dolních cest dýchacích.

MyrcénMyrcen - Patří k nejběžnějším terpenům vůbec. Jeho silné bylinné aroma s decentním akcentem koření ozvláštňuje nádech pižma. Najdeme ho v citrónové trávě, tymiánu či bobkovém listu a chmelu. V konopí se koncentruje zejména v květech. Přispívá k pomocné léčbě řady zánětlivých onemocnění, jako je osteoartritida nebo revmatismus.

LimonénLimonen - Terpen s typickým aromatem citrusového ovoce, ve kterém se běžně nachází, je silným antioxidantem s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

OcimenOcimen - Svou příjemnou nasládlou vůní s květinovým akcentem je přímo předurčen k výrobě parfémů. Najdeme ho v bylinkách, zejména v bazalce. Díky svým antimykotickým účinkům je užitečný při léčbě kožních problémů.


Semena marihuany Easy Bud Ukazatel THC

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Pomáhá při
kacheie
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Obsah THC
THC střední 10-15%
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
střední výnos
Genetika
White Indica
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
malá náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
karyofylen

Zákazníci také koupili