Auto Daiquiri Lime® - feminizovaná a samonakvétací semena 7 ks Dutch Passion

1 590 Kč 1 420 Kč bez DPH

Rating: 6.9/10 (73 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 63 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 63 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 63 Kč.


Dutch Passion

Do 4 dnů u vás (do 02.05 u vás) Doprava zdarma

Auto Daiquiri Lime vychází z unikátního fenotypu Californian Orange. Vyznačuje se špičkovou genetikou. Jedná se o feminizovaná semena v jejímž genotypu převažuje Sativa.

Info

Popis semen

Popis samonakvétacích semínek je přejat od oficiálního výrobce Dutch Passion. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Auto Daiquiri Lime® femina autoflowering semena konopí od Dutch Passion

Autoflowering feminizovaná semena konopí Auto Daiquiri Lime od seedbanky Dutch Passion dobyla trh svojí jedinečnou genetikou.

Je samonakvétacím křížencem původní California Orange od Dutch Passion s feminizovanou fotoperiodickou odrůdou Sour Dieselu z USA

Odrůda se vyznačuje špičkovou genetikou po svých rodičích.

Auto Daiquiri Lime se hodí do vnitřního i venkovního prostředí. Jedná se o nenáročnou odrůdu jejíž doba květu je 10 až 11 týdnů. Jedná se převážně o Sativu.

Genetika odrůdy Auto Daiquiri Lime

California Orange Diesel - Stará dobrá klasika s původem, který je obklopen tajemstvími a záhadami. Přesně to je California Orange Diesel. Její zrod je datován kolem osmdesátých let, ale není vyloučeno, že se objevila ještě dříve.

Detaily odrůdy Auto Daiquiri Lime

Genotyp: Sativa

Genetika: California Orange X Sour Diesel USA

Doba růstu: 10-11 týdnů

THC: 19 %

Konopné terpeny obsažené v Auto Daiquiri Lime

limonenLimonenPro tento terpen je typické svěží citrusové aroma. Používá se jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním. Má protizánětlivé účinky.

nerolidolNerolidol - Přispívá k léčbě deprese, úzkosti, nadměrného stresu či bolesti. V lékařství je využíván pro své antimikrobiální a antioxidační vlastnosti.

terpinolenTerpinolen - Dokáže pomoci s nadměrnou psychyickou zátěží a úzkostmi. Zlepšuje kvalitu spánku a zabraňuje vzniku nespavosti. Je také velmi účinným repelentem.

karyofylenKaryofylenMá typickou pepřovou vůni. Je vhodný pro osoby trpící častými záněty horních cest dýchacích. Má analgetické účinky, které by mohly pomoci se zmírňováním bolesti různého původu.

ukazatel thc

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Genotyp
sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Genetika
Californian Orange
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Terpeny
nerolidol

Zákazníci také koupili