Bubba Island Kush® - feminizovaná semena 10 ks Dutch Passion

1 692 Kč 1 511 Kč bez DPH

Rating: 7.0/10 (3 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 67 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 67 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 67 Kč.


Dutch Passion

Do 4 dnů u vás (do 08.04 u vás) Doprava zdarma

Bubba Kush Island je rychlerostoucí indika s genetikou Kush, která pochází ze Severní Ameriky. Má krátkou dobu květu a hodí se pro vnitřní i venkovní umístění. Jedná se o feminizovaná semena.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semínek je přejat od oficiálního výrobce Dutch Passion. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Bubba Island Kush od Dutch Passion

Bubba Island Kush je hybridní odrůda pocházející ze Severní Ameriky. Vyznačuje se tmavě zbarvenými listy, které jsou výsledkem silné Kush genetiky rodičovských kmenů Grandaddy Purple, OG Kush a Pre 98 Bubba Kush.

Jedná se o rychlerostoucí odrůdu, která roste-li venku, dá se sklízet koncem září. Rostlina je kompaktní a v indoor prostředí dorůstá průměrné výšky 100 cm. Doba květu je necelých 8 týdnů.

Tyto kvalitní semínka marihuany mají vysoký obsah THC.

Genetika konopných semínek Bubba Island Kush feminized

OG Kush - Přestože je OG Kush základním genetickým kamenem mnoha druhů konopí, jeho původ zůstává záhadou. Tento model vznikl pravděpodobně zkřížením druhu Chemdawg a Hindu KushOG Kush má mnoho fenotypů, mezi které patří například Tahoe OG, SFV OG nebo Alpha OG. Průměrně obsahuje poměrně vysoké množství THC (kolem 22 %), ale některé rostliny mohou dosáhnout až 27 %. Poměr sativa a indica složky je většinou vyvážený (50 – 50).

Bubba Kush - Spadá do kategorie indica konopí (asi 80 % indica, 20 % sativa). Je to druh s velmi malými nároky na kultivování, proto je vhodný pro méně zkušené pěstitele. Bubba Kush obsahuje v průměru asi 14 % THC (tato hodnota se může u některých rostlin vyšplhat až na 25 %). Genetická linie není jistá, ale pravděpodobně má původ v modelech AfghaniOG Kush a Northern Lights.

Genotyp: Indika (dominantní)

Genetika: (Grandaddy Purple x OG Kush) x Bubba Kush Pre 98

Výška indoor: 90-110 cm

Doba květu: 7-8 týdnů

THC: 18 %

Terpeny obsažení v Bubba Insland Kush

karyofylenKaryofylenMá charakteristickú korenistú vôňu. Ako mnoho iných, aj tento terpén disponuje protizápalovými účinkami. Prispieva k liečbe zápalov dýchacích ciest a bolesti

limonenLimonenLimonen se také řadí mezi nejběžněji se vyskytující terpeny. Je využíván v aromaterapii jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním. Má dobré protizánětlivé účinky a je silným antioxidantem. Svými vlastnostmi může pomoci k posílení přirozené obranyschopnosti organismu.

myrcenMyrcenJeden z nejběžnějších terpenů vyskytujících se v konopí. Má zemitou vůni. Můžete v něm cítit i kořenité aroma hřebíčku. Tento terpen je koncentrován zejména v květech rostliny.

humulenHumulenJe pro něj typické zemité, štiplavé aroma s tóny koření. Má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Bývá využíván při inhalaci léčebných par pro uvolnění horních a dolních cest dýchacích. Přispívá k léčbě astmatu, alergií, zánětu dutin či průdušek.

terpineolTerpineolPřispívá k léčbě spánkových poruch a nespavosti, změn nálad, deprese a úzkosti. Má velmi dobré antibiotické a antioxidační účinky.

ukazatel THC

 

 

 

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
uvnitř
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Genotyp
indika
Výška
malá do 1 m
Výnos
střední výnos
Genetika
Grandaddy Purple
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Terpeny
terpineol

Zákazníci také koupili