Lemon Shining Silver Haze - feminizovaná semínka 10ks Royal Queen Seeds

1 980 Kč 1 768 Kč bez DPH

Rating: 7.3/10 (15 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 79 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 79 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 79 Kč.


Royal Queen seeds

Do 4 dnů u vás (do 29.04 u vás) Doprava zdarma

Spojením Amnesia Haze a Lemon Skunk vznikla lepší verze Shining Silver Haze. Velký podíl sativy. 

Info

Popis semen

Popis feminized semínek konopí Lemon Shining Silver Haze je přejat od oficiálního výrobce Royal Queen Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Lemon Shining Silver Haze femina semena konopí od Royal Queen Seeds

Lemon Shining Silver Haze se může pyšnit tím, že je dítětem Amnesia Haze a Lemon Skunk. V jeho žilách proudí velký podíl sativy a celkem vysoký obsah THC.

Ideální čas pro sklizeň je zhruba v polovině října. V semínkách konopí Lemon Shining Silver Haze dominuje genotyp sativa ze 75%. 

Tato feminizovaná rostlina se pyšní výnosem až 500 gramů na rostlinu v outdoorovém prostředí a její doba květu je 8-9 týdnů.

Feminized semena marihuany dosahuje až 21% THC. 

Detaily odrůdy Lemon Shining Silver Haze feminized

Genotyp: Sativa 75%  Indika 25%

Genetika: Lemon Skunk X Amnesia Haze

Výnos indoor: 425 - 475 g/m2

Výnos outdoor: 450 - 500 g/plant

Výška indoor: 80 - 140 cm

Výška outdoor: 130 -170 cm

Doba květu: 8 - 9 týdnů

Měsíc sklizně: polovina října

THC: 21%

Terpeny konopí obsažené v rostlině Lemon Shining Haze 

pinenPinenPinen má svěží bylinné aroma. Může nabídnout řadu potencionálně terapeutických účinků a disponuje protizánětlivými vlastnostmi. Přispívá k léčbě astmatu a infekce dýchacích cest.

limonenLimonenLimonen má výrazné citrusové aroma a je velmi oblíbený v aromaterapii. Má dobré protizánětlivé účinky a je to silný antioxidant. Díky svým schopnostem přispívá k léčbě dýchacích obtíží, diabetes a oslabené imunity.

terpinolenTerpinolenTerpinolen má silné bylinné aroma s květinovými a ovocnými tóny. Díky jeho svěžesti je často využíván v kosmetickém průmyslu. V aromaterapii je využíván k celkovému zklidnění nervové soustavy a přispívá k léčbě nespavosti, poruch spánku, úzkosti, deprese a nadměrného stresu.

myrcenMyrcenMyrcen má silné bylinné aroma s tóny koření. Je sám o sobě velmi silným antioxidantem a disponuje protizánětlivými účinky. Přispívá k léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

geraniolGeraniolGeraniol je jeden z méně známých terpenů, avšak jeho vlastnosti jsou stejně skvělé jako u těch častějších. Nejčastěji se objevuje v citronech, ale také i v tabáku. Jeho aroma je paradoxně sladké s květinovými až ovocnými tóny. Geraniol se osvědčil jako silný neuroprotektant a antioxidant. Přispívá k léčbě neurologických onemocnění.

ukazatel thc

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
uvnitř, venku
Pomáhá při
stres, deprese
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Genetika
Amnesia Haze, Lemon Skunk
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
myrcen, limonen, geraniol, pinen, terpinolen

Zákazníci také koupili