AK-48 - 5ks feminizovaná semínka NirvanaUkaž větší

AK-48 - 5ks feminizovaná semínka Nirvana

882 Kč 788 Kč bez DPH

Rating: 8.0/10 (2 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 35 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 35 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 35 Kč.


Nirvana seeds

Do 2 týdnů u vás (do 09.04 u vás)

Extrémně odolný feminizovaný hybrid od seedbanky Nirvana. 

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semínek je přejat od oficiálního výrobce Nirvana. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

AK-48 feminizovaná semena marihuany od Nirvana Seeds

AK-48 se může chlubit skvělou genetikou odrůd Colombian Gold, Thai a Afgani. Tímto křížením vznikl velmi odolný kmen s dědictvím afgánské genetiky, která patří mezi nejvíce symetrické odrůdy vůbec. 

Rostliny dorůstají střední výšky a doba květu se pohybuje v rozmezí 7 až 9 týdnů.

Jedná se o feminizovaná semínka.

Genetika konopných semínek

Colombian - Proslulá sativa, kterou můžete najít i pod názvem Colombian Gold. Svou největší slávu zažívala v pozdních 60. a 70. letech v Americe, kdy se stala velmi vzácnou a mnoho odborníků je přesvědčeno, že původní semena či kopie originálu, již neexistují. Obsah THC se pohybuje mezi 14 až 20%.

Thai - je druh setého konopí pocházející z Thajska. Tradičně jsou květy vysušovány a spojovány do dlouhých tyčinek, proto je někdy nazýván „Thai sticks“ (stick – tyčinka, větvička). Z Thai modelu byly postupně vyšlechtěny další druhy – VoodooJuicy Fruit nebo Haze.

Afghani - je bohatý druh indického konopí, jehož pojmenování odkazuje na jeho geografický původ. Pěstitelé a uživatelé po celém světe si cení jeho vydatné produkce pryskyřice. Má nasládlé, příjemné, ale silné aroma a po požití se dostavuje hluboký a uklidňující stav relaxace a euforie.

Základní informace o odrůdě konopí AK-48

Genotyp: Indica 50% / Sativa 50%

Genetika: Colombian Gold X Thai X Afgani

Výnos indoor: 450 gr/m²

Výnos outdoor: 500-800 gr/m²

Doba kvetení: 7-9 týdnů

THC: Vysoký

CBD: Nízký

Konopné terpeny obsažené v rostlině konopí odrůdy AK-48

myrcen Myrcen - Patří k nejběžnějším konopným terpenům vůbec. Jeho silné bylinné aroma s decentním akcentem koření ozvláštňuje nádech pižma. Najdeme ho také v citrónové trávě, tymiánu či bobkovém listu a chmelu. V konopí se koncentruje zejména v květech. Přispívá k pomocné léčbě řady zánětlivých onemocnění, jako je osteoartritida nebo revmatismus.

Karyofylen - Má kořeněný nádech. Vhodný také při problémech s dýcháním a při bolestech různého původu. 

limonenLimonen - Pro tento terpen je typické svěží citrusové aroma. Používá se jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním. Má protizánětlivé účinky. 

ak_48_nirvana_feminized_semena_marihuany_ukazatel_thc

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Pomáhá při
stres
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
fifty-fifty
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
střední výnos
Genetika
AK47
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
limonen

Zákazníci také koupili