Jack Herer - feminizovaná semena 10 ks Green House Seeds

1 715 Kč 1 531 Kč bez DPH

Rating: 8.7/10 (3 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 68 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 68 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 68 Kč.


Green House Seeds

Do 2 týdnů u vás (do 29.04 u vás) Doprava zdarma

Křížení genetik Haze a Red Skunk nám přineslo kvalitní výsledky v podobě feminizovaných semen Jack Herer od společnosti Green House Seeds.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semínek je přejat od oficiálního výrobce Green House Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Jack Herer feminized od Green House Seeds

Tato feminizovaná semínka marihuany vyrůstají do silné středně vysoké rostliny se středním výnosem. 

Doba květu je zhruba 8 týdnů a vykvétá do rostliny, která je hustě porostlá palicemi.

Dominantním genotypem je indica, kterou doplňuje sativa.

Kvalitní semínka konopí Jack Herer mohou být pěstována v indoorovém i outdoorovém prostředí se střední náročností péče. 

Genetika konopných semínek Jack Herer feminized

Haze - je jedním z nejznámějších sativických druhů konopí. Svůj genetický základ získal ze čtyřech sativa druhů – South American, ThaiMexican a South IndianHaze průměrně obsahuje asi 18 % THC. Rostliny Haze bývají vysoké a štíhlé (až 180 cm do výšky). Jeho aroma je sladké s prvky citrusů a hlíny.

Skunk - je druhem hybridního konopí s převažující složkou indica (přibližně 65 % indica, 35 % sativa). Vznikl lety postupného šlechtění různých druhů konopí ze Střední a Jižní Ameriky, Afghánistánu a Thajska.

Genotyp: 60% indika, 40% sativa

Genetika: Haze x Red Skunk

Doba květu: 8 týdnů

Výnos: 800 g/m²

THC: 20,94%

CBD: 0,12%

Terpeny obsažené v Jack Herer feminized

myrcenMyrcen - Aroma myrcenu je velmi silné a bylinné s tóny koření. Patří k nejběžnějším terpenům a jeho vůně by se dala popsat jako zemitá s náznakem pižma a hřebíčku. Vyskytuje se například v bylinách a chmelových palicích. V konopí je myrcen obsažen zejména v květech rostliny. Je velmi silným antioxidantem a přispívá k léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

 pinen PinenPinen je obsažen převážně v jehličnanech, rozmarýnu a bazalce, má svěží bylinné a lesní aroma. Má řadu terapeutických účinků a díky svým protizánětlivým schopnostem je vhodný k léčbě astmatu a infekce dýchacích cest.

 Limonen  - Limonen je jeden z nejrozšířenějších terpenů, díky citrusovému aroma a antioxidačním účinkům se používá jako podpůrná léčba při dýchacích potížích. Vyskytuje se především v citrusových slupkách plodů, jako jsou citrony, pomeranče, grapefruity nebo mandarinky. Je to velmi silný antioxidant s antivirovými účinky a schopností zmírňovat náhlé negativní projevy cukrovky.

karyofylen Karyofylen Karyofylen je přítomen zejména v koření, bylinkách a zelenině, převážně v hřebíčku, skořici, bazalce thajské a černém pepři. Napomáhá k léčbě zánětů dýchacích cest a bolesti. Jeho aroma je velmi svěží s dřevitými tóny. Má protizánětlivé účinky a dokáže přímo ovlivňovat endokanabinoidní systém a interagovat s jeho receptory.

terpinolen Terpinolen - Pro terpinolen je typické výrazné bylinné aroma, vyskytuje se v šalvěji a rozmarýnu. Díky jeho příjemné vůni se využívá především v kosmetickém průmyslu a přidává se nejčastěji do mýdel, sprchových gelů nebo parfémů. Vzhledem k jeho bylinno-citrusovému aroma účinně odpuzuje hmyz a je tak využíván jako repelent. Terpinolen má ale také další vlastnosti jako jsou třeba zklidňující účinky, které napomáhají kvalitě spánku a celkové psychické pohodě.

ukazatel THC

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
uvnitř
Pomáhá při
ztráta chuti
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Genotyp
sativa
Genetika
Skunk n.1
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Terpeny
terpinolen

Zákazníci také koupili