Auto Power Plant® - feminizovaná a samonakvétací semínka 3 ks Dutch Passion

489 Kč 437 Kč bez DPH

Rating: 8.4/10 (5 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 19 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 19 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 19 Kč.


Dutch Passion

Do 4 dnů u vás (do 08.04 u vás)

Legendární Power Plant semena marihuany nyní také v samonakvétaci verzi. 

Info

Popis semen

Popis Autoflowering Power Plant femina je přejat od oficiálního výrobce Dutch Passion. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Auto Power Plant femina semena konopí od Dutch Passion

Jedná se o samonakvétací semena marihuany původní fotoperiodické Power Plant. Je to velmi stabilní kmen pocházející z Jižní Afriky.

Auto Power Plant vznikla křížením genetik Think Different a Power Plant.

Auto Power Plant feminized je převážně sativa. Rostliny dorůstají střední výšky s pevnými hustými palicemi a doba květu je 10 týdnů. Kmen je velmi nenáročný na pěstování. 

Detaily feminizované autoflowering odrůdy Power Plant

Genotyp: Sativa - dominantní

Genetika: Power Plant X Think Different

Doba květu: 10 týdnů

THC: 15-20%

CBD: 0,04%

Genetika odrůdy

Think Different Think Different, neboli "Přemýšlej Jinak", je unikátní samonakvétací odrůda od holandské semené banky Dutch passion. Je to sativně dominantní kříženec AK420 a neznámé odrůdy Cannabis Ruderalis. Cílem Dutch Passion, při vývoji semene této odrůdy léčebného konopí, bylo vytvořit silnou robustní a rychle dozrávající genetiku, která dokáže soupeřit i s těmi nejlepšími samonakvétacími odrůdami na trhu. 

Konopné terpeny obsažené v Auto Power Plant feminized

KaryofylenKaryofylen má typické pepřové aroma s tóny dřevin. Disponuje protizánětlivými účinky, díky kterým přispívá k léčbě zánětů dýchacích cest a bolesti. Jako jediný známý terpen přímo ovlivňuje endokanabinoidní systém.

MyrcenMyrcen má silné bylinné aroma s tóny koření. Je sám o sobě velmi silným antioxidantem a disponuje protizánětlivými účinky. Přispívá k léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

LimonenLimonen má výrazné citrusové aroma a je velmi oblíbený v aromaterapii. Má dobré protizánětlivé účinky a je to silný antioxidant. Díky svým schopnostem přispívá k léčbě dýchacích obtíží, diabetes a oslabené imunity.

HumulenHumulen má zemité štiplavé aroma s tóny koření. Má antibakteriální a protizánětlivé účinky, díky kterým přispívá k léčbě alergií, astmatu, zánětů dutin, nosohltanu, průdušek a průdušnice.

LinaloolMá uklidňující účinky, napomáhá při uvolňování svalového napětí a navrací harmonii a klid do celé nervové soustavy. Je protizánětlivý a dokáže působit jako antidepresivum. Přispívá k léčbě psychických problémů a migrén.

ukazatel thc

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Pomáhá při
deprese
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
sativa
Výška
malá do 1 m
Výnos
střední výnos
Genetika
Power Plant
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
linalool, humulen, karyofylen, myrcen, limonen

Zákazníci také koupili