Blue Sunset Sherbert - Feminizovaná semínka 5 ks Barney´s Farm

809 Kč 722 Kč bez DPH

Rating: 6.9/10 (12 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 32 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 32 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 32 Kč.


Barney's Farm

Do 4 dnů u vás (do 25.04 u vás)

Semena Blue Sunset Sherbert feminized - jedná se o hybridní kmen (65% sativa, 35% indika), který vznikl zkřížením Sunset Sherbet s kmenem Purple Punch.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semínek Blue Sunset Sherber je přejat od oficiálního výrobce Barney's Farm. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Blue Sunset Sherbert feminized semena marihuany od Barney's Farm

Tato feminizovaná odrůda je vhodná pro vnitřní i venkovní pěstování. Pro rostliny je typické podzimní zabarvení listů. V interiéru mohou dorůst až 80 cm, při venkovním pěstování dosahují výšky 150 - 200 cm.

V interiéru můžete očekávat vysoké výnosy - 650 - 700 gr/m2 za 59 - 63 dnů kvetení. V exteriéru jsou výnosy cca 1000 gr/rostlinu.

Ke sklizni jsou rostliny připraveny v říjnu. Rostliny jsou zbarvené do exotických barev s odstíny fialové, modré, červené a oranžové.

Tato odrůda je vhodná pro začínající pěstitele.

Genotyp: 35 % sativa, 65 % indika

GenetikaSunset Sherbet x Purple Punch

Optimální výnos/indoor650 - 700 gr/m2Terpeny obsažené v Blue Sunset Sherbert

Optimální výnos/outdoor: cca 1000 gr/rostlinu

Výška indoor: 80 cm

Výška outdoor: 150 - 200 cm

Doba květu: 59 - 63 dní

Sklizeň venku: Říjen

Obsah THC: 28 %

Terpeny obsažené v Blue Sunset Sherbert

humulenHumulen - Má výrazné zemité aroma s tóny koření. Pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky bývá využíván při inhalaci horních i dolních cest dýchacích. Jeho schopnosti ocení také lidé trpící častými záněty dutin, průdušek či nosohltanu.

terpinolenTerpinolenJe využíván pro celkové zklidnění nervové soustavy. Dokáže pomoci s nadměrnou psychickou zátěží a úzkostmi. Zlepšuje kvalitu spánku a zabraňuje vzniku nespavosti.

limonenLimonenPro tento terpen je typické svěží citrusové aroma. Používá se jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním. Má protizánětlivé účinky.

karyofylenKaryofylenMá typickou pepřovou vůni. Je vhodný pro osoby trpící častými záněty horních cest dýchacích. Má analgetické účinky, které by mohly pomoci se zmírňováním bolesti různého původu.

ukazatel thc

Verze
feminizované
Umístění
venku
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
sativa
Výška
velká nad 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
Sunset Sherbet
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
malá náročnost
Terpeny
terpinolen

Zákazníci také koupili