HiFi 4G feminizované semínka 3ks Dutch Passion

960 Kč 857 Kč bez DPH

Rating: 10.0/10 (1 hlas)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 38 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 38 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 38 Kč.


Dutch Passion

Na dotaz (do 03.05 u vás)

Tato odrůda je výborná pro relaxaci.

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

HiFi 4G feminizované semínka od Dutch Passion

Ve společnosti Dutch Passion se snažíme držet krok s nejnovější genetikou a naše kontakty v Severní Americe nám poskytly skutečně úžasnou nabídku. Výsledkem našeho posledního projektu je HiFi 4G, která obsahuje úžasnou genetiku pocházející od WiFi OG a naší cenami ověnčenou a pryskyřicí přetékající Glueberry OG.

Tato odrůda je perfektní pro relaxaci a speciálně pro poslouchání hudby. Zdá se, že HiFi 4G pomáhá zesílit prožitek a radost z hudby. Váš Hi-Fi sytém oživne, bude znít bohatší, hlubší a jasnější, jako byste se ocitli přímo vedle hudebníka tvořícího jeho muziku. Tato feminizovaná semínka odrůdy bohaté na THC kombinuje kreativní příjemný rauš s kvalitní myšlenkovou anestezií.

Sklizeň s touto nekomplikovanou odrůdou je velmi jednoduchá, protože roste snadno pod kterýmikoliv pěstebními podmínkami. Úžasný terpenový profil, energický růst a silná vrstva třpytících se terpenů dělá tuto vysoce výnosnou odrůdu perfektní pro výrobce koncentrátů a extraktů.

Produkuje velké a husté palice, které jsou zcela pokryté silnou vrstvou pryskyřiceobsahují až 20% THC. Je to také ideální model pro výrobu konopných extraktů jako Rosin, BHO, Vodní hash.

Semínka konopí odrůdy HiFi 4G můžete snadno pěstovat venku i uvnitř a kvetou pouhých 55 dní.

Genetika feminizované odrůdy HiFi 4G

HiFi 4G patří společně s SFV OG odrůdy z rodiny OG Kush, které se v současné době nachází na celosvětovém trhu.

Genotyp: Indika/Sativa

Genetika: OG KUSH

Výška : Střední

Doba květu:  8 týdnů

Výnos indoor: 500 g/m2

Výnos outdoor: 700 a více g/rostlinu

THC: 20% Vysoký

limonenLimonen - Je pro něj je typické svěží citrusové aroma. Limonen má protizánětlivé účinky a používá se jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním.

humulenHumulen - Má výrazné zemité aroma s tóny koření. Pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky bývá využíván při inhalaci horních i dolních cest dýchacích. Jeho schopnosti ocení také lidé trpící častými záněty dutin, průdušek či nosohltanu.

pinenPinen - Aroma konopného terpenu Pinen je směsí rozmarýnu, bazalky a vůně lesa. Nabízí řadu potenciálně terapeutických účinků. Má protizánětlivé účinky, které uvítají především astmatici, pro které je čerstvý vzduch balzámem na dýchací cesty. A právě takový účinek může mít tento terpen. Zároveň dokáže bojovat proti případným infekčním zárodkům.

myrcenMyrcen - Jeden z nejčastěji se vyskytujících terpenů v konopí. Má zemitou vůni a kořenité aroma hřebíčku. Tento terpen se koncentruje zejména do květů rostliny.

 

Verze
feminizované
Umístění
venku, uvnitř
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Extrakce
1% CBD
Genotyp
sativa, indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
OG Kush
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
limonen, humulen, pinen, myrcen

Zákazníci také koupili