Blueberry - feminizovaná semínka 5 ks Seedsman

912 Kč 814 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 36 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 36 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 36 Kč.


Seedsman

Do 2 týdnů u vás (do 09.04 u vás)

Feminizované semena Blueberry od seedbanky Seedsman jsou převážně genotyp indika. Historie této odrůdy sahá až do konce 70. let 20. století. Jedná se o kmen, který nabízí vysoký výnos.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen Blueberry je přejat od oficiálního výrobce Seedsman. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Blueberry - feminizovaná semena marihuany od seedbanky Seedsman

Tato feminized odrůda cannabis byla vytvořena kanadským pěstitelem přezdívaným DJ Short. Její počátky sahají až do 70. let minulého století. Feminizovaná semena marihuany jsou výsledkem křížení indika-dominantního afgánckého kmene spolu s thajským a purpurovým thajským kmenem. Jedná se o tzv. třícestné křížení.

Odrůda Blueberry se hodí jak do prostředí indoor, outdoor tak i do skleníku. Pokud se rostlina pěstuje ve vhodných podmínkách, dosahuje poměrně velkého vzrůstu a velmi dobrých výnosů. Její název je odvozen od zbarvení rostlin - můžou být v tónech červené, fialové a modré.

Základní informace - odrůda Blueberry

Genotyp: dominantní indika

Genetika: Blueberry

Výnos: 400-600 g/

Výška: přes 2 metry

Doba květu: 8-9 týdnů

Měsíc sklizně: říjen

THC: 19,5 %

Terpeny obsažené v odrůdě konopí Blueberry

karyofylenKaryofylenMá typickou pepřovou vůni. Je vhodný pro osoby trpící častými záněty horních cest dýchacích. Má analgetické účinky, které by mohly pomoci se zmírňováním bolesti různého původu.

myrcenMyrcenJeden z nejběžnějších terpenů vyskytujících se v konopí. Má zemitou vůni. Můžete v něm cítit i kořenité aroma hřebíčku. Tento terpen je koncentrován zejména v květech rostliny.

linaloolLinalool Má uklidňující účinky. Uvolňuje svalové napětí, zmírňuje stres a navrací klid do celé nervové soustavy. Napomáhá také k lepšímu spánku a posiluje imunitní systém.

limonenLimonenPro tento terpen je typické svěží citrusové aroma. Používá se jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním. Má protizánětlivé účinky.

Blueberry-semena marihuany-ukazatel THC

Verze
feminizované
Umístění
skleník, uvnitř, venku
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
indika
Výška
velká nad 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
Blueberry
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Terpeny
myrcen, karyofylen, linalool, limonen

Zákazníci také koupili