Lemon Pie Auto - autoflowering semena 5 ks Fast Buds

1 963 Kč 1 753 Kč bez DPH

Rating: 8.0/10 (4 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 78 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 78 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 78 Kč.


Fast Buds

Na dotaz (do 30.04 u vás) Doprava zdarma

Nenáročná odrůda, odolná proti škůdcům nabízející vysoký výnos. Tuto novinku, samonakvétací semínka marihuany Lemon Pie Auto, přináší seedbanka Fast Buds.

Info

Popis semen

Popis autoflowering semen Lemon Pie auto je přejat od oficiálního výrobce Fast Buds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Lemon Pie Auto samonakvétací semena marihuany od Fast Buds

Autoflowering semínka konopí odrůdy Lemon Pie Auto jsou samonakvétací indika-dominantí hybrid. Jeho výhodou je nenáročnost a velká odolnost proti škůdcům a plísním. 

Rostliny dorůstají do výšky cca 1 metru. Jsou pro ně typické barevné pupeny s odlesky červené a růžové produkující nadměrné množství pryskyřice. Doplňují je světle oranžové a bílé pestíky.

Rostliny dokáží vyprodukovat až 550 gr/m2 zhruba za 8 týdnů.

Vhodné je umístění indoor i outdoor. Ve venkovním prostředí se doporučuje použít pro umísnění rostlin květináče.

Obsah THC v rostlinách konopí je až 24 %.

Shrnutí základních informací odrůdy cannabis Lemon Pie Auto

Genotyp: hybrid (indika/sativa)

Genetika: Lemon Pie Auto

Doba květu: 8-9 týdnů

Výška: 80-100 cm

Výnos indoor: 400–⁠550 g/m²

Výnos outdoor: 50-170 gr/rostlinu

THC: až 24 %

Terpenový profil rostlin konopí odrůdy Lemon Pie Auto

terpen-limonenLimonen - Často se vyskytující terpen s typickým aroma citrusového ovoce. Je silným antioxidantem s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

terpen-pinenPinen - Terpen se svěžím aroma rozmarýnu, bazalky a jehličí, je typický pro jehličnany. Díky svým protizánětlivým účinkům a schopnosti potýkat se se zárodky infekce je v rámci aromaterapie vhodný pro lidi trpící astmatem.

terpen-myrcenMyrcen - Jeden z nejčastěji se vyskytujících terpenů v konopí. Má zemitou vůni a kořenité aroma hřebíčku. Myrdcen se koncentruje zejména do květů rostliny. Přispívá k léčbě řady zánětlivých onemocnění, jako je osteoartritida či revmatismus.

terpen-karyofylenKaryofylen - Pro karyofylen je typická pepřová vůně. Hodí se pro osoby trpící častými záněty horních cest dýchacích. Jeho analgetické účinky by mohly pomoci se zmírňováním různých druhů bolestí.

Lemon_Pie_Auto_semena_Fast_Buds_obsah_THC

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř, venku
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
fifty-fifty
Výška
malá do 1 m
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
malá náročnost
Terpeny
limonen, pinen, myrcen, karyofylen

Zákazníci také koupili